vineri, 19 aprilie, 2024

Cum sa castigi la loterie?

Distribuie:

Publicat:

Loteria este fără discuţie jocul care te poate aduce într-o clipită de la condiţia de simplu jucător la una de jucător de succes, prin prisma milioanelor câştigate. Toată lumea îşi doreşte să câştige la loterie şi numărul mare de jucători care depun bilete constant la acest joc nu fac decât să confirme popularitatea acestui joc. Dar, oare cum poți să câștigi la loterie?

Să începem cu lucrurile care nu funcţionează

Să pui 2 lei pe un bilet loto fortuna sau pe orice alt casino care oferă jocul de loto şi să fii milionar, este un vis care este mai aproape de realizare decât crezi. Nu mai ai de-a face cu loteria de stat unde preţurile sunt mari şi nu îţi permiţi să pui decât un bilet la lună, pe acest site, loteriile sunt disponibile zilnic şi poţi juca numerele favorite de câte ori doreşti, în fiecare zi a săptămânii. Dar pentru a deveni un jucător de succes trebuie să te fereşti de miturile care circulă în jocul de loto, cum că anumite numere ies într-o anumită perioadă a anului, că ele se pot cunoaşte de la început, dacă ai o sursă în interior, sau că pur şi simplu un clarvăzător ţi le pune la dispoziţie când doreşti, dar contra cost. Sunt cu siguranţă cele mai rele mituri pe care un jucător le poate testa şi care vor conduce către un singur rezultat, pierderea biletului.

Acestea sunt lucruri care nu funcţionează pentru că, în cadrul unui joc de loto totul se pe legea probabilităţii și pe noroc. Dacă este să ne raportăm la un îndrăgit joc de noroc, Loto 6/49, atunci ştii că numărul de combinaţii care trebuie jucate pentru a se realiza o singură variantă câştigătoare este de peste 13 milioane de variante simple. Cu adevărat trebuie să fii un norocos patologic pentru a reuşi această performanţă, însă câştigurile realizate de-a lungul anilor arată că există printre noi şi asemenea oameni. Acesta este lucrul care funcţionează în cazul loteriei şi de acesta trebuie să ţi seama dacă vrei să îţi adjudeci un câştig în acest joc.

Sfaturi pentru a câştiga la loterie

Se poate ca un câştig să fie mai aproape de tine dacă aplici câteva sfaturi? Poate! Platformele online care oferă aceste jocuri îţi pun la dispoziţie şi o mulţime de variante de joc însoţite de cote extrem de apetisante. Majoritatea jocurilor care se întâlnesc aici presupun costuri mici, un bilet fiind acceptat pentru suma de 1 leu. Dacă ai în vedere însă faptul că acest singur leu îţi poate aduce câştiguri de până la zeci şi sute de mii de lei, atunci lucrurile se schimbă radical. Până la urmă, visul unui jucător de loto acesta este, să câştige cu numai un leu o sumă exorbitantă care să îl plaseze pentru multă vreme în clasamentul celor mai prolifici jucători. Chiar şi dacă joci un singur număr la aceste sisteme loteristice, cotele câştigate încep de la 3,5 până la 4,5 pentru un singur număr jucat, ceea ce înseamnă că un singur leu îţi aduce până la 5 lei. Dar dacă reuşeşti să ghiceşti pe un bilet simplu 8 numere, atunci poți să pui mâna pe câştig imens, pentru că ai parte de cote de zeci şi sute de mii. Iată cum un singur leu îţi poate aduce sute de mii de lei, ceea ce pentru un jucător de loto este cu adevărat o sumă colosală.

Ce să faci dacă câştigi la loterie?

Este cu siguranţă momentul cel mai aşteptat de orice jucător. Să visezi la un câştig şi acesta să se materializeze cât ai clipi în faţa ochilor tăi este tot ceea ce ai aşteptat până acum. Este clar că un câştig impresionează mai ales prin mărimea lui, dar să nu uităm că orice plus în buget este un moment de bucurie pe care trebuie să îl trăieşti la maxim. Cu aceşti bani în cont poţi să:

●     Faci o surpriză familiei şi prietenilor apropiaţi care să îi facă părtaşi la bucuria ta

●     Îţi poţi achiziţiona autoturismul sau casa viselor tale

●     Poţi face o donaţie în scopuri caritabile

Ai la îndemână atâtea posibilităţi de a da o turnură bună acestor bani încât numai imaginaţia ta este singura care poate decide în acest caz. În orice caz, trebuie să-i faci părtaşi la această împlinire pe cei dragi şi să le îndeplineşti şi lor visele. Acest lucru îţi va aduce aprecierea familiei și îţi va da şi sentimentul de bine că ai făcut exact ceea ce trebuia. Ce folos să ai un câştig la loto dacă numai tu te poţi bucura de el?!

Cât de mult durează să primeşti banii după  ce câştigi?

Aşteptarea este ceea ce marchează orice jucător după ce a realizat un câştig la loterie. Nu ai cu adevărat bucuria câştigului decât după ce banii au intrat în contul tău personal. Până în acel moment, visul nu s-a transformat încă în realitate, te poţi bucura cu adevărat numai după ce ai siguranţa că banii îţi aparţin în totalitate. Trebuie doar să înţelegi că este nevoie de un interval de timp în care aceşti bani intră în cont şi ulterior te poţi bucura deplin de ei. În acest sens, este bine să cunoşti care sunt intervalele de timp de realizare a acestei tranzacţii:

●     Dacă ai jucat pe o platformă online, în funcţie de metoda adoptată, poţi vedea banii în cont între 2 şi 5 zile calendaristice, în funcţie de mărimea acestuia

●     Câştigul obţinut la o casă de pariuri terestră îţi va acorda câştigul începând cu a doua zi, timp în care câştigul tău va fi validat de către agenţie

●     Dacă eşti câştigător la loteria statului, trebuie în prealabil să anunţi acest lucru şi în termen de o săptămână o să fi invitat la sediul central pentru ridicarea premiului

Poţi rămâne anonim dacă câştigi la loto?

Oricât ţi s-ar părea de ciudat, majoritatea câştigătorilor la loto, mai ales a celor care depăşesc sume mari de bani, refuză în mod categoric să îşi facă public numele. Raţiunile pot fi diverse, începând de la cele care ţin de clasa socială până la cele care îi conferă jucătorului senzaţia de linişte pe care doar anonimatul o dă. Totuşi, există şi posibilitatea să îşi facă cunoscut numele, însă numai dacă doreşte. Este până la urmă corect să fii întrebat despre acest lucru şi să procedezi aşa cum crezi de cuviinţă. Poţi de asemenea să apelezi la o soluţie de compromis, lăsând site-ul să îţi publice doar numele de jucător sub care ţi-ai deschis contul, dând impulsul necesar şi altor jucători de a continua să creadă că îşi pot realiza la rândul lor acest vis.

După ce te-ai convins că nu poţi trişa la jocul de loto şi că numai destinul este cel care decide dacă vei fi câştigătorul unui pot imens, este timpul să te dedici în întregime acestui joc. Alege inspirat numerele norocoase, plasează-le pe un bilet şi  răbdarea ta va fi răsplătită aşa cum se cuvine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img