vineri, 19 aprilie, 2024

Cum sa combini produsele de infrumusetare pentru cele mai bune rezultate

Distribuie:

Publicat:

De cate ori nu te-ai intrebat cum ti-ai putea combina mai bine produsele pentru ca machiajul tau sa arate cat mai bine? De cele mai multe ori fie nu aplicam produsele cum trebuie, fie nu le aplicam in ordinea corecta sau in combinatia potrivita. Un cocktail' de produse de infrumusetare este potrivit mereu, asa ca iti prezentam retetele care te vor ajuta sa ai machiajul pe care ti-l doresti. Astfel, vei afla ce texturi poti combina si ce combinatii sunt recomandate pentru a obtine diferite efecte.

Creion de buze + ruj. O combinatie deloc suprinzatoare, nu? Ei bine, pentru ca rujul sa reziste cat mai mult timp este indicat sa folosesti un creion inainte. Traseaza conturul buzelor si apoi aplica si rujul. Pentru un efect de buze mai pline incearca sa folosesti produse cu tonuri diferite. Astfel, alege un creion cu subtonuri reci si un ruj cu un subton orange pentru a crea aceasta iluzie.

Fard de obraz si highlighter lichid. Daca vrei un look foarte tineresc si un aspect cat mai natural, aplica forma lichida a acestor produse. Astfel, foloseste doua picaturi de fard de obraz lichid si o picatura de highlighter. Aplica combinatia incepand cu zona obrajilor spre pometi. Foloseste miscari de tapotare pentru ca efectul sa fie mai natural.

Lotiune bronzanta si crema hidratanta. Aceasta combinatie este potrivita pentru tine daca folosesti de obicei autobronzant. Astfel, daca nu vrei sa existe o diferenta vizibila intre corp si zona fetei, poti incerca sa pui cateva picaturi de lotiune bronzanta in crema hidratanta. Atentie, trebuie sa fie o lotiune pentru fata si, cele mai indicate sunt acele picaturi speciale de bronzat/de inchis tonul produselor cosmetice. Aplica si pe gat pentru o culoare uniforma.

Exfoliant si ulei de curatare. Pentru exfoliere si hidratare alege aceasta combinatie, care practic te ajuta sa economisesti timp in rutina ta de seara. Foloseste un exfoliant delicat, cu particule abrazive si combina-l cu un ulei de curatare. Astfel, in timp ce particulele exfoliaza tenul, uleiul ajuta ca tenul tau sa fie hidratat. Chiar si asa, nu este indicat sa folosesti exfolierea mai mult de doua ori pe saptamana, deoarece poate provoca iritatii ale pielii. Pentru restul zilelor alege doar uleiul de curatare.

Primer, fond de ten si highlighter gel. Anul acesta produsele gel sunt la mare cautare, asa ca poti experimenta si tu folosind aceasta combinatie. In cantitatea de fond de ten pe care o folosesti de obicei adauga o picatura de primer si putin highlighter gel. Aceste produse, aplicate in acest mod, vor da acel look dewy perfect pentru zilele in care iti doresti o stralucire cat mai naturala.

Fond de ten si bronzer cu particule stralucitoare. Daca vrei sa modifici textura unui fond de ten, adauga putina stralucire prin intermediul unui bronzer lichid. Atunci cand aplici fondul de ten, aplica si cateva 2 picaturi de bronzer si apoi, cu ajutorul unui burete de machiaj, aplica totul cum ai face-o in mod normal. Atentie, pentru un look natural si o stralucire placuta, asigura-te ca bronzerul nu schimba foarte mult nuanta fondului de ten, aceasta combinatie fiind recomandata mai mult in zilele de vara. sursa: elle.ro

A.M.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img