sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cum sa faci cele mai ingenioase poze cu un telefon Huawei

Distribuie:

Publicat:

Huawei s-a facut cunoscut nu numai prin faptul ca ofera telefoane performante la preturi accesibile, ci si prin colaborarea cu emblematica firma de fotografie Leica. Drept urmare, cu telefoanele Huawei chiar si cei care nu sunt fotografi profesionisti pot sa creeze rezultate demne de o expozitie, daca exerseaza si isi pun la cale imaginatia.
Mai jos, asadar, iti vom da cateva idei ingenioase prin care sa iti iasa poze superbe, chiar si cu telefonul. Iti recomandam sa folosesti telefoane cu camere excelente, cum s-au dovedit Huawei Mate 10 Pro sau Huawei P20 Pro.

HUAWEI MATE 10 – LINK

Foloseste lentile
Pentru a obtine efecte interesante ale pozelor, poti folosi diferite tipuri de lentile pentru a pune in evidenta ce vrei tu. De exemplu, foloseste o lentila DSLR pe care o indrepti catre subiectul pozei tale, focuseaza pe ea pentru a obtine blur in jur si apasa pe declansator. Vei obtine un subiect evidentiat, fie ca este o persoana, o floare sau un alt telefon. Pentru efect mai de impact, iti recomandam sa incerci si varianta alb-negru.

<HUAWEI MATE 10 – LINK

Poti incerca, de asemenea, si alte tipuri de lentile sau de obiecte din sticla. Nu uita de clasica jucarie a copilariei, lupa. Apropie-le si indeparteaza-le de subiectul pozei pentru cele mai bune efecte. 
Pozeaza fum
Aprinde cateva betisoare parfumate si foloseste un fundal negru sau intunecat pentru contrast. Pune o lampa langa betisoare, ajusteaza apertura pentru mai multa lumina si vei obtine un efect foarte impresionant de fum luminat. Poti poza numai fumul sau poti sta in spatele lui, pentru poze dramatice.

LINK;

Portrete curcubeu
Foloseste un suncatcher (prinzatoarele de soare sau de lumina) sau o prisma de sticla, adauga o lanterna puternica si vei obtine curcubee. Pentru un efect dramatic complet, ai grija sa faci cat mai intuneric in camera. Poti proiecta curcubeul pe fata subiectului pe care il pozezi, sau chiar pe fata ta, daca te ajuta cineva. Foloseste setarile manuale pentru a optimiza contrastul.
Caleidoscop
Cumpara un caleidoscop si scoate din el margelele colorate si lentila exterioara. Pozeaza prin el pentru a altera imaginea. Vei obtine un efect foarte psihedelic.

HUAWEI MATE 10 – LINK;

Umbre
Foloseste o torta sau o lampa si proiecteaza umbre pe un fundal alb. Poti folosi umbrele pentru a spune o poveste. De exemplu, poti poza cu multe maini infricosatoare deasupra ta pentru a infatisa un cosmar. Te poti juca cu dimensiunea obiectelor, in functie de cat de aproape le tii de lampa si aparat. De exemplu, te poti poza cu umbra unui pahar de vin supradimensionat, pentru a arata ca esti o persoana careia ii place sa se distreze. 
Foloseste oglinda
Devino creativ cu reflexiile. Poti face un portret sau chiar un autoportret in oglinda.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img