sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cum sa folosesti corect o periuta electrica de dinti?

Distribuie:

Publicat:

Periuțele de dinți electrice, ca și cele manuale, sunt instrumente foarte eficiente pentru a ne menține dinții curați și gingiile puternice. Stomatologii recomandă curățarea dinților de două ori pe zi, timp de două minute, periajul părții frontale a dinților, dar și zona din spatele dinților, precum și măselele de la extremități.

Din păcate, multe persoane nu respectă acest ritual de 2 minute periaj pe zi și de aceea se confruntă des cu probleme de dinți sau gingii. Aici intervine utilitatea unei periuțe electrice.

Periuța de dinți electrică Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6850/47, 62.000 vibrații/min, Senzor presiune, Memento inlocuire capat, Cronometru 2 min, 3 Programe, 2 Capete, Trusa de calatorie (Negru) = 444 lei

Periuța de dinți electrică Oral-B D100 Vitality CrossAction, 7600 oscilații/min, 1 Program, 1 Capat (Negru) = 108 lei

De ce să alegi o periuță electrică de dinți?

Știi că atunci când folosești o periuță de dinți manuală, ajungi la circa 300 de bătăi pe minut? O periuță electrică de dinți poate ajunge însă la mii sau chiar zeci de mii în aceeași perioadă de timp. Există mai multe studii care dovedesc eficacitatea periuțelor de dinți electrice în reducerea acumulării plăcii bacteriene și dezvoltarea problemelor de gingivită.

Continuarea pe csid.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img