joi, 28 martie, 2024

Cum sa inveti totul despre o persoana, citindu-i trasaturile faciale

Distribuie:

Publicat:

Multi cred ca „Fata este indexul mintii”. Toate emotiile se joaca la nivelul fetei. Nu este greu sa spui ceea ce se simte cineva pe baza grimasei.

Acest articol te invata cateva trasaturi, pentru a invata cate ceva despre o persoana. Psihologii cred ca poti intelege ce gandeste cineva, prin aceste trasaturi.

Are incredere in sine?
O fata lunga si subtire arata ca acea persoana este intotdeauna foarte constienta de fiecare actiune si ca isi reconsida in mod constant aceste actiuni. Dar daca fata este mai lunga decat subtire, persoana este atat de constienta, incat cea mai mare incredere este doar in propria persoana.

Cum sa ghicesti dintr-o privire in ce zodie este o persoana

Este accesibila?
Pentru asta trebuie sa ii privesti sprancenele. Daca exista un decalaj mare intre sprancene si ochi, nu ai in fata o persoana foarte accesibila si este pretentioasa cu privire la oamenii pe care ii accepta in viata sa. Cu cat decalajul este mai mic, cu atat este mai accesibila.

Este tolerant si rabdator?
Inca o data, trebuie sa observi cu atentie sprancenele, in special decalajul dintre sprancene. Indiferent de gen, acest decalaj va determina cat de rabdator este. In cazul in care sprancenele sunt impreunate, persoana este temperata. Nivelul de rabdare va fi mai vast cu cat distanta dintre sprancene este mai mare.

Este personalitatea sa dominanta?
Cateva caracteristici faciale pot indica modul in care domina o persoana. Aici, sprancenele sunt din nou importante. Daca sunt groase, ele reprezinta o personalitate dominanta. Daca sunt subtiri, persoana este putin supusa.

Este sau nu expresiva cu sentimentelor sale?
Acum, arunca o privire la ochii sai. Ochii mari inseamna sensibilitate si senzatie. Oamenii cu ochi mari, doresc sa atraga atentia altora. Din pacate, cea mai mare parte a vietii lor este dictata de frontul pe care doresc sa-l prezinte celor din jurul lor si se impiedica sa fie liberi, sa faca ceea ce iubesc. Ei tind sa actioneze impulsiv, fara sa se gandeasca la consecinte.

Poate fi discreta?
Odata cu ochii, arunca o privire si la buze. Daca are ochi mari, nu-i spune secretele tale, pentru ca le va spune intregii lumi. Odata ce incepe sa vorbeasca, nimic si nimeni nu o poate impiedica sa-i relateze totul. Cu toate acestea, daca buza superioara este mai mica decat cea inferioara sau daca are aceeasi dimensiune, nu este la fel de riscant, deoarece este capabila sa fie discreta, daca doreste.

Poate fi plina de umor?
Observa golul care separa nasul de buze. Cu cat este mai mare decalajul, cu atat este mai plina de umor. Daca ai observat, cei mai buni comedianti tind sa aiba un decalaj mare care le desparte nasul de buze. Un decalaj mai mic, indica faptul ca unei persoane nu-i va placea sa se distreze, chiar daca este spirituala.

Este atractiva?
Acorda o atentie deosebita culorii ochilor lor. Daca este o culoare profunda si intensa, persoana nu va avea multe probleme in a atrage pe oricine vrea. Acesta este motivul pentru care exista momente cand o persoana, aparent medie, este privita ca fiind mai atractiva, decat o persoana destul de conventionala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img