vineri, 19 aprilie, 2024

Cum sa-ti eliberezi sinusurile in numai 20 de secunde

Distribuie:

Publicat:

Ca urmare a infectarii sinusurilor si racelii apare congestia nazala. Infectiile provocate de virusuri si bacterii pot bloca caile nazale, ingreunand procesul de respiratie. Exista cateva secrete, insa, care te ajuta sa-ti recapeti respiratia usoara.

Curatarea sinusurior in 20 de secunde

1. Cu limba, apasati pe partea superioara a cavitatii bucale si puneti degetul mare intre sprancene.

2. Presati cu degetul mare timp de 20 de secunde. Infectia din sinusuri va incepe incet sa se scurga.

Explicatia metodei:

In cavitatea nazala, vertical, se extinde osul vomer si totul se reduce la pozitia acestuia. Aceasta tehnica poate ajuta acest os sa se deplaseze inainte si inapoi, ceea ce face mai usor drenajul sinusurilor.

Alte metode de curatare a sinusurilor:

Otetul de mere

230 ml de apa;

2 linguri de otet de mere;

1 lingura de miere;

Toate ingredientele se amesteca, iar din masa omogena se consuma cate o lingura de trei ori pe zi si in cateva zile sinusurile se vor curati.

Curcuma

Simptomele sinuzitei pot fi oprite si prin presarea pulberii de curcuma (turmenic) in alimente. Proprieatile anti-inflamatorii ale acestui condiment sunt uimitoare datorita substantei active – curcumina.

Apa sarata

Se amesteca un sfert de lingurita de sare de mare intr-un pahar de apa calda. Exista, de asemenea, mijloace speciale pentru clatirea pasajele nazale asa ca puteti puteti folosi cel mai simplu spray pentru asta. Metoda de curatare sinusurilor cu apa sarata a fost dovedita de a fi extrem de eficienta in multe cazuri.

Ulei de oregano salbatic

Uleiul de oregano salbatic s-a dovedit a fi foarte eficient in tratarea problemelor legate de sinusuri, utilizadu-l in concordanta cu doza recomandata pe care o veti gasi pe eticheta pachetului, sau pur si simplu, inhaland vaporii acestuia.

Reteta de hrean cu miere si lamaie face minuni pentru bolnavii de sinuzita

sursa: descopera.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img