joi, 25 aprilie, 2024

Cum scapi de herpes peste noapte? Medicamentul se afla chiar la tine in bucatarie

Distribuie:

Publicat:

Herpesul este un virus extrem de contagios, care afecteaza foarte multe persoane. Afla cum poti scapa de el cu un truc simplu. Herpesul este rezultatul unui virus care se transmite prin saliva (prin sarut, prin folosirea acelorasi tacamuri, etc). Odata patruns in organismul virusul nu mai dispare niciodata si produce leziunile specifice in perioadele cand organismul este slabit de stress, oboseala sau boala. Virusul Herpes Simplex 1 produce leziuni in zona gurii, dar exista si virusul Herpes Simplex 2, care produce leziuni in zona genitala.

Unele persoane nu stiu ca au virusul care cauzeaza herpesul, in timp ce altele se confrunta cu aceasta probleme chiar si de doua ori pe an.
Remediu impotriva herpesului

Herpesul este foarte greu de tratat, dar exista remedii care s-au dovedit eficiente. Usturoiul, de exemplu, este folosit in scopuri medicale de 5.000 de ani si poate trata cu succes aceasta problema.

Usturoiul intareste imunitatea, ajuta digestia si glanda tiroida, mentine inima sanatoasa, curata vasele de sange si previne formarea tumorilor. Contine substante azotatesodiupotasiuseleniucalciu, magneziu, silicon, fosfor, vitaminele C, D, B si uleiuri esentiale. Pe langa toate acestea, are si fitoncide, substante cu efect antibacterian, care ajuta la vindecarea rapida a infectiilor.

Pentru tratarea herpesului, curata un catel de usturoi, toaca-l marunt, apoi aplica pe zona afectata. Lasa-l sa actioneze 10 minute, apoi clateste cu apa calduta. Te va ustura la inceput, dar apoi vei vedea cum durerea te va lasa. In multe cazuri, herpesul dispare dupa acest tratament. Daca nu se intampla, insa, asta, repeta procesul si a doua zi, scrie unica.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img