sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cum se manifestă alergiile Andreei Mantea. Vedeta nu s-a mai ascuns

Distribuie:

Publicat:

Andreea Mantea se confruntă cu situații neplăcute din cauza unei probleme de sănătate. Îndrăgita vedetă de televiziune de la Kanal D trece prin tot felul de situații și de data aceasta, a ținut să le povestească și fanilor ei ce i se întâmplă. Nu este prima dată când Mantea vorbește despre alergiile pe care le are și cum s-a schimbat viața ei după ce a rămas însărcinată.

Ce probleme de sănătate are Andreea Mantea

Vedeta de televiziune și-a făcut timp să le povestească urmăritorilor de pe rețelele de socializare cum se manifestă alergiile pe corpul ei. Andreea Mantea a arătat cum i se înroșește pielea pe gât. De data aceasta alergia ei nu a mai fost provocată de un aliment, ci de expunerea la soare. Acum medicii i-au interzis să mai stea la soare. Andreea a spus că o ustură pielea foarte tare și că nu vrea să le arate fanilor mai mult din cum se manifestă alergia ei, pentru că se vor speria.

Nu am voie să mă expun la soare, pentru că am făcut o alergie fantastică, groaznică, mă ustură pielea de mor. Nu vă arăt mai mult, că vă speriați, cam așa reacționez eu la alergii, dar sunt bine acum, a spus Andreea Mantea pe rețelele de socializare.

Cu o altă ocazie, Andreea a spus că unele dintre alergiile pe care le are acum au apărut după ce a născut, Astfel, vedeta a ajuns să nu mai poată consuma cireșe, ceapă, dude și fructe de mare. Ea a mărturisit la un moment dat că un an de zile a mâncat doar cartofi, mămăligă și mozzarella.

Andreea Mantea: am reușit să dau jos 10 kilograme

Ambițioasă din fire, Andreea a spus că și-a propus să slăbească și iată că s-a ținutd e cuvânt, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Mantea a slăbit 10 kilograme în 3 luni de zile, iar asta pentru că a slăbit sănătos. Are mare grijă la alimentele pe care le consumă, a renunțat să consume ceea ce știa că nu îi face bine, motiv pentru care acum este mai aproape de obiectul ei și își dorește să mențină un stil de viață sănătos.

Vedeta de televiziune a declarat pentru Ok Magazine că face și mult sport, respectiv 45 de minute de mișcare în fiecare zi. Mantea face sport prin dans sau mers la sală, iar rezultatele se văd deja. Când simte că trișează cu alimentația, compensează  la capitolul mișcare, iar scopul ei acum este să se tonifice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img