vineri, 29 martie, 2024

Cum se prepara miraculosul vin din tei si busuioc

Distribuie:

Publicat:

Vinul din tei si busuiocmedicamentul pe care trebuie sa îl ai în casa

Pentru a prepara acest vin medicinal ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
– 50 de grame de flori de tei
– 50 de grame de busuioc
– 1 litru de vin rosu (trebuie sa fie sec)

Pentru a prepara acest vin ai nevoie de plante uscate. Înainte de a le folosi, trebuie sa le pui într-un recipient de sticla. Peste ele trebuie sa turnati vinul rosu sec. Acoperiti recipientul. Plantele trebuie sa fie lasate la macerat timp de doua saptamani. Este important ca recipientul în care se prapara vinul sa fie agitat de 3 ori pe zi. Dupa ce trec cele 14 zile, vinul poate fi strecurat si pus într-o sticla curata. Trebuie sa fie pastrat în camara sau în frigider.

Usturoiul macerat in vin rosu trateaza peste 100 de boli

Acesta este un vin medicinal, deci trebuie sa fie consumat cu masura. Este recomandat sa se consume zilnic 100 de ml. Este bine sa îl bei seara, înainte sa mergi la culcare.

Busuiocul este recomandat pentru a combate stresul, dar si în cazul tulburarilor psiho-mentale. Potrivit specialistilor, busuiocul este de ajutor în cazul persoanelor stresate. De asemenea, are rolul de a reduce oboseala cronica. În plus, reduce durerile de cap.

Teiul are rolul de a reduce anxietatea. Este bun si pentru cei care se confrunta cu probleme precum atacurile de panica, insmonia, tensiunea arteriala crescuta. Teiul este un remediu indicat în cazul febrei, în cazul racelii, precum si în cazul tulburarilor digestive.

Asadar, poti pregati si tu acest vin din tei si busuioc. Te va ajuta sa scapi de anumite probleme precum cele enumerate mai sus.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img