vineri, 29 martie, 2024

Cum se simte Rona Hartner dupa operatie si cand va parasi spitalul

Distribuie:

Publicat:

Internata de urgenta saptamana trecuta, Rona Hartner (45 de ani) a fost operata luni pentru extirparea unei tumori la colon. Dupa interventia care a durat sase ore, actrita s-a ridicat din pat si a reusit chiar sa faca doi-trei pasi. Vedeta se afla internata la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala si a ramas la Terapie Intensiva sub atenta supraveghere a medicilor.

Chiar inainte de a se intoarce acasa in Franta, medicii au internat-o de urgenta cu un verdict dur: tumora la colon. Fara sa se sperie, Rona Hartner s-a rugat impreuna cu iubitul ei, Herve, si a trecut cu bine peste interventia chirurgicala suportata pe 25 februarie, la Spitalul Floreasca. Insa emotiile nu s-au sfarsit pentru vedeta. Diagnosticul final al laboratorului, daca tumora e canceroasa sau nu, va veni dupa aproximativ o luna de la trimiterea probelor.

Artista s-a ridicat din pat si are o stare buna, dar medicii au decis ca ea sa ramana pana maine la Terapie Intensiva. „Rona ramane pana joi la Terapie Intensiva, unde accesul vizitatorilor e interzis din cel putin doua motive: trebuie monitorizata continuu starea ei de sanatate, sa nu intervina complicatii (ea find hipotensiva si emboliile/trombozele/flebitele fiind efecte curente post operatii abdominale), dar si mai important e ca Terapia Intensiva e sectia cea mai sterila a spitalului”, ne-au spus apropiatii Ronei Hartner.

Logodnicul vine de 2-3 ori pe zi

Logodnicul vedetei a stat langa ea cat de mult i-au permis medicii. „S-a trezit deplin constienta, s-a ridicat si chiar a pasit langa pat, a inceput sa prinda culoare in obraz. Spune ca nu are dureri. Se bucura ca Herve nu a parasit spitalul si intra la ea cate cinci minute de doua-trei ori pe zi”, mai spun aceleasi surse pentru Click!.

„Sunt bine. Ma tine credinta, speranta si nu vreau sa cultiv frica. Eu am venit in Romania pentru emisiunea «Scena Misterelor» (Antena 1), iar joi (21 februarie – n.r.) trebuia sa plec in Franta. De miercuri nu ma simteam in apele mele, aveam o stare de oboseala, incepusem sa ma balonez, eram in prag de ocluzie intestinala. Inainte sa ma duc la avion, doctorul mi-a zis ca ma va opera de urgenta. La tomograf s-a aratat ca am o tumoare la colon, asta ma seca de puteri. Am facut niste investigatii in Franta, dar nu dadeau nimic. O sa operam luni dimineata ce e de operat. Ii rog pe toti sa aprinda o candela pentru mine”, a povestit Rona pe Facebook inainte de operatia complicata realizata de medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img