joi, 25 aprilie, 2024

Cum se va numi fiica lui Cabral si a Andreei Ibacka! Sigur nu te-ai fi gandit la acest nume

Distribuie:

Publicat:

Cabral si Andreea Ibacka sunt foarte fericiti impreuna si se simt impliniti, mai ales dupa ce a venit pe lume micuta lor.
 Au decis! Cabral si Andreea Ibacka se simt impliniti si fericiti impreuna. Nu doar ca au avut parte de momente incredibile in primele zile din noul an, alaturi de micuta lor, dar cei doi parinti s-au gandit si la numele pe care il va avea fetita.
 Initial, Andreea si Cabral Ibacka ii spuneau micutei ”Petunia”, o forma de alint, deoarece nu se hotarasera asupra unui nume. Apoi, cei doi s-au gandit mai bine si au ales in final: Namiko. Ce inseamna acest nume?
 Chiar daca e un nume mai putin obisnuit pentru romani, numele de Namiko are o incarcatura foarte mare. Fiind un nume de origine japoneza, Namiko inseamna ”copilul valurilor”. Totodata, energia numelui ii va conferi micutei echilibru si stabilitate emotionala, asa cum este descris pe site-urile de specialitate.

Nu a fost o decizie facila, transmite Andreea pe blogul ei. Au fost consultate sute de liste cu prenume, ”de toate originile si rezonantele”.„Dupa sute de liste cu prenume parcurse din scoarta in scoarta, de toate originile si toate rezonantele. Toate „nepotrivite”. (…) Dar lunile au tot trecut, lasand cautarile noastre in acelasi punct. Punctul in care n-aveam nici macar o lista scurta pe care sa punem mana in drum spre maternitate. Doar cateva preferinte de-ale mele (nici alea sigure) si alte cateva preferinte de-ale lui taica-su. (…) Asa se face ca ne-am hotarat asupra prenumelui abia dupa ce am nascut. Cu toate ca sugestia venise de ceva vreme de la Inoke, sora mai mare. Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house incepand de luna aceasta”, a scris Andreea Ibacka pe blogul personal.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img