vineri, 19 aprilie, 2024

Cum stai cu sanatatea in luna mai, in functie de zodia ta

Distribuie:

Publicat:

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Starea de sanatate nu iti creeaza probleme luna aceasta, cel putin in prima jumatate a ei. Vei fi plina de energie, insa este foarte important sa ti-o canalizezi cum si catre ce trebuie. Pastreaza-ti resurse pentru situatiile imprevizibile ce pot aparea.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Luna aceasta vei resimti o oboseala pe care nu ai mai intalnit-o pana acum. E posibil ca munca sa te fi extenuat, asa ca ai nevoie de o pauza si de timp doar pentru tine. Pastreaza-te pentru a nu intampina mai multe greutati pe viitor.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Luna mai vine cu risc crescut de accidentari pentru tine, asa ca trebuie sa fii mult mai prudenta chiar si atunci cand treci strada. Oboseala acumulata isi va spune cuvantul iar lipsa de concentrare te poate impinge catre neplaceri banale.

Leu (22 iulie – 22 august)

Vei fi foarte energica luna aceasta si esti mai optimista decat oricand. Daca suferi de unele afectiuni, este recomandat sa fii prudenta si sa nu tratezi superficial simptomele. Fa-ti timp de medic chiar daca ai multe pe cap.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Daca pana acum nu te-ai bucurat de o energie prea buna, din aceasta luna incepi sa iti recapeti puterile. Nu te implica in prea multe activitati deodata, altfel risti sa pui prea multa presiune pe tine. Fii mai atenta cu corpul tau!

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Protejeaza-te atat fizic cat si psihic luna aceasta si evita excesele de orice fel. Este foarte important sa te odihnesti, mai ales daca ai un program solicitant. Relaxeaza-te si actioneaza cu mult mai mult calm!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Exista risc crescut de imbolnaviri luna aceasta asa ca nu este cel mai bun moment sa exagerezi. Ai grija de corpul tau facand mai multa miscare pentru ca fizicul tau reflecta starea ta interioara.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Fie ca vrei sau nu, luna aceasta vei fi nevoita sa te ocupi mai mult de sanatatea ta. Mergi la medic pentru un control de rutina si fii mai preocupata de aspectul tau fizic! Daca ai luat in greutate in ultimul timp, acum este momentul sa iei atitudine.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Nu te baza pe faptul ca te simti putin mai bine acum, e posibil ca unele probleme mai vechi sa revina. Inca nu esti refacuta complet, iar starea ta actuala te poate induce in eroare. Incearca sa renunti definitiv la vicii!

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu vei intampina probleme de sanatate luna aceasta insa ar trebui sa-ti tii mai mult nervii sub control! Daca esti tensionata tot timpul nu vei face altceva decat sa te imbolnavesti, dar si sa ii indepartezi pe cei din jurul tau.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Datorita vitalitatii si tonusului pe care le ai, vei reusi luna aceasta sa iti depasesti limitele. Cu toate acestea, evita sa exagerezi cu munca pentru a nu te extenua psihic. Nu neglija o raceala sau o alergie cu care te confrunti!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna aceasta vei fi destul de sensibila, de aceea trebuie sa ai mai multa grija de tine si de sanatatea ta. Vremea schimbatoare iti poate aduce boli de sezon pe care ai putea sa le previi foarte usor. Ocupa-te de tot ce se intampla nou in organismul tau!

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img