vineri, 29 martie, 2024

Cum va arata Guvernul Dancila. Propunerea pentru Ministerul Sanatatii (SURSE)

Distribuie:

Publicat:

Florin Buicu, potrivit unor surse, va fi propus la Ministerul Sanatatiide catre organizatia din Mures.

In legislativul 2012-2016, Florin Buicu a fost unul dintre cei mai activi deputati, luand cuvantul de 141 de ori in 90 de sedinte. A avut 102 propuneri legislative, dintre care 26 au fost promulgate ca legi.

Florin Buicu este presedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor.

Alte propuneri

In acest context, amintim ca, potrivit unor surse, organizatia de Bucuresti a PSD a propus si a votat in unanimitate ca, luni, in CEx-ul PSD sa se voteze numele lui George Ivascu pentru Ministerul Culturii, Ecaterina Andronescu pentru Ministerul Educatiei si Rodica Nassar pentru Ministerul Sanatatii.

Totodata, amintim ca Liviu Dragnea a anuntat luni ca in sedinta Comitetului Executiv nu se va discuta despre ministere, adaugand ca, in cazul in care s-ar stabili in cursul acestei zile viitorul Cabinet, coalitia s-ar grabi. ''Parerea unanima a fost ca ne-am grabi daca astazi am stabili niste ministri'', a spus Dragnea, la sediul PSD, citat de Agerpres. Potrivit acestuia, membrii CExN vor discuta luni actualizarea programului de guvernare al partidului.

sursa: dcnews.ro

CITESTE SI: Ipoteza interesanta. Noul ministru al Educatiei din Guvernul Dancila, un tehnocrat

Noul ministru al Educatiei din Guvernul Dancila ar putea fi, cel mai probabil, un om care nu are legatura cu PSD, deci un tehnocrat, a spus sociologul Marius Pieleanu, luni, la Antena 3.

”Porumbeii calatori imi spun ca la Ministerul Educatiei de discuta un profil de ministru care, se pare, ca nu are legatura cu PSD. Ultima optiune este un om din afara partidului, dar care este foarte bine dotat profesional. E de preferat un om din afara, care sa aduca un suflu nou”, a spus sociologul Marius Pieleanu, luni, la Antena 3.

Pana acum se stia ca, cel mai probabil, ministrul Educatiei, Liviu Pop, ar putea fi inlocuit cu Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei.

De asemenea, potrivit informatiilor detinute de Pieleanu, ”se negociaza pentru Ministerul Transporturilor”, iar CEx-ul vrea mai putini secretrai de stat.

Nominalizarile pentru functiile de ministri vor fi facute vineri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img