sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cum va fi vremea in urmatoarea perioada! Specialistii ne avertizeaza

Distribuie:

Publicat:

Vremea o ia razna din nou, incepand de astazi. Vremea va a fi mai calda decat in mod obisnuit, la aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 31 de grade C. Se anunta si averse, indeosebi dupa amiaza si seara in zona de munte si in regiunile vestice. Vremea se amelioreaza ca aspect si se incalzeste fata de ziua precedenta in toate regiunile, informeaza ANM.

IN TARA
Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul zilei in sud-vest, iar in orele dupa-amiezii in zonele montane si submontane unde pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata si posibil descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul si sud-estul tarii si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 16 si 24 de grade, iar cele minime intre 3 si 14 grade. Dimineata si noaptea, pe spatii restranse va fi ceata.

LA BUCURESTI:
Vremea va fi frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar cea minima va fi de 9…11 grade.

IN TARA
Vremea va deveni calda in toata tara. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in vestul tarii si la munte, unde pe arii restranse, cu precadere in orele dupa-amiezii, vor fi ploi de scurta durata, descarcari electrice si posibil intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 28 de grade, iar cele minime in general intre 6 si 14 grade. In primele ore ale diminetii izolat va fi ceata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img