vineri, 26 aprilie, 2024

Cum vrea Traian Basescu sa preia conducerea guvernului

Distribuie:

Publicat:

In plina campanie electorala Traian Basescu este politicianul care primeste asigurari ca daca bate cu pumnul in masa va avea de castigat. Iata ce a declarat fostul presedinte.

”Fac alianta cu PNL cu 3 conditii, daca si Alina Gorghiu vrea. Cer functia de premier. Ei nu au pe unul mai bun decat mine. Eu sunt cel mai bun. Nu o sa merg la clasa economica, ci doar la bussines class. Acolo poti sa lucrezi. In PNL sunt multi fosti pedelisti cu care ma pot intelege, vorbim aceeasi limba. Al doilea punct pe care il cer e sa facem protocol pentru revizuirea Constitutiei si 300 de parlamentari. In domeniul justitiei trebuie introdusa legea raspunderii magistratilor”, a spus Basescu intr-o emisiune TV.

Alina Gorghiu, pe de alta parte, spune ca Traian Basescu se va apropia de PSD si nu de PNL, asta dupa ce tot Traian Basescu spusese ca se va duce spre PNL ”caineste”.

”PMP-ul nu cu noi are vreo legatura. PMP de cand a semnat Ponta pactul de coabitare politica acolo s-a pus. Va spun ca asa va fi (…) ii leaga discursul, sunt legati de personajele care graviteaza in acest cerc, desi dau impresia ca sunt certati”, a spus presedintele PNL, solicitata sa comenteze declaratia lui Traian Basescu potrivit careia vede posibila ”caineste” la o alianta cu PNL dupa alegeri.

”Batul prin gard domnia sa il baga de vreo 20 de ani prin tara asta. In orice caz, dupa episodul cu perdeluta s-a cam despartit de colegii sai din vechiul PDL”, a spus Carmen Harau, candidat PNL la functia de senator.

”E socant sa auzi pe cineva ca pesedistii sunt basisti. Am si uitat anii, i-am pierdut si eu de cand ne luptam cu Traian Basescu si cu regimul sau. PNL-ul care are pe liste tot guvernul Boc, toti oamenii din regimul sau, i-au resapat, i-au vopsit in galben si acum sunt buni. Toti sunt pe listele PNL-ului, iar noi suntem basisti”, a afirmat europarlamentarul PSD Catalin Ivan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img