vineri, 29 martie, 2024

Cumparau carne de la ferma de porci a lui Robert, dar s-au ingrozit cand au aflat ce era de fapt! 49 de femei au fost victimele criminalului, care are acum un singur regret! Uite ce le-a facut sarmanelor femei

Distribuie:

Publicat:

obert Pickton, un fermier in varsta de 68 de ani, de langa Vancouver, a fost arestat acuzat fiind ca a ucis 49 de femei, majoritatea prostituate.

Criminalul are un singur regret – ca nu a reusit sa ajunga treaca de 50 de victime…

Pickton a fost prins dupa ce una dintre victimele sale a reusit sa scape. Femeia a relatat intamplari descrise parca din filmele de groaza, despre cum a fost rapita si incatusata de fermier, care a vrut sa ii taie apoi gatul. S-a luptat cu el si a reusit sa scape, desi sangera profund.

In ciuda acuzatiilor victimei, politia nu a reusit sa obtina destule dovezi, astfel ca Pickton a fost lasat in libertate si a continuat sa ucida timp de patru ani, victimele fiind in general prostituate din zonele sarace ale orasului Vancouver. Unele dintre victime erau chemate la petreceri la ferma lui, “Piggy Palace”, apoi ucise.

Pickton a destainuit unui coleg de celula, de fapt un politist sub acoperire, care investiga modul in care acesta se debarasa de cadavre, ca le-a transformat in carne tocata, profitand de utilajele de la ferma sa de porci.

In final, Pickton a fost prins pe baza probelor ADN, fiind condamnat la 25 de ani inchisoare.

CITESTE SI: Noua crima pasionala la Chisinau. Tanara ucisa de fostul sot, cadavrul, aruncat intr-un tomberon

Un barbat din Chisinau si-a ucis fosta sotie, in varsta de 29 de ani, dupa o cearta. Cei doi aveau impreuna un copil minor.

Potrivit politistilor, tragedia s-a intamplat in urma cu sase zile. Dupa ce s-ar fi iscat o cearta intre cei doi, barbatul a luat un prosop si si-ar fi strangulat fosta sotie.

Criminalul a tinut cadavrul in casa mai multe zile, pana in urma cu trei zile, cand l-a pus intr-o geanta si l-a aruncat intr-un tomberon de gunoi din sectorul Buiucani, din Chisinau.

Un angajat de la salubritate a gasit cadavrul si a alertat politia. Dupa identificarea cadavrului, politia l-a retinut pe fostul sot al victimei care si-a recunoscut fapta.

Criminalul, in varsta de 30 de ani, a fost angajat in calitate de inspector la Politia de Frontiera, in localitatea Leuseni, timp de sase ani, fiind demis din functie in 2013.

Si victima a lucrat la Politia de Frontiera, din 2011 pana in 2013, fiind angajata la Armata Nationala, pana in anul 2016.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img