marți, 23 aprilie, 2024

Cumplit! Tanara care si-a pierdut viata in ORIBILUL accident din Iasi este fiica unui POLITIST! Detalii cutremuratoare din spatele tragediei

Distribuie:

Publicat:

• Apar detalii noi in cazul accidentului care a ingrozit tot Iasul • Cunoscutii tinerei care a decedat in urma impactului sunt in stare de soc si nici acum nu le vine sa creada ce s-a intamplat • O ancheta a fost deschisa in acest caz si sunt in continuare cautate indicii care ar putea duce spre rezolvarea cazului • A doua victima din spital este in stare grava, iar medicii sunt rezervati in sanse sale de supravietuire 

Tanara, frumoasa si cu o viata inainte. Asa o vedeau toti pe Alexandra Ionela Rotaru, tanara a carei drum s-a oprit brusc. Marti Alexandra venea spre Iasi. Se afla la volanul unui autoturism marca BMW, iar din cauze deocamdata necunoscute a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si a fost lovita puternic de un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Degeaba au incercat medicii s-o readuca la viata, ranile pe care le-a suferit au fost extrem de grave, iar in cele din urma s-a declarat decesul

Din primele cercetari rezulta ca ea a fost vinovata de producerea accidentului. Se pare ca nu ar fi adaptat viteza la conditiile de mers, iar asta a facut-o sa plateasca scump, cu viata. Se discuta intens pe tema accidentului, insa nimeni nu stie deocamdata ce s-a intamplat. Tanara nu purta centura de siguranta, de aceea nu s-au activat Airbag-urile. Poate ca ar fi avut sanse sa scape cu viata sau poate ca nu.

Alexandra lucra de mai multa vreme pe postul de consultant pentru achizitii publice. A schimbat cateva locuri de munca, iar de cateva luni colabora cu Primaria din comuna Alexandru Ioan Cuza. Cand s-a produs accidentul tanara se indrepta catre Iasi. Tocmai isi luase ramas bun de la colegii din Primarie. Primarul comunei spune ca intregul colectiv este socat. 

“A plecat de la primarie, am vorbit cu ea in acea zi. Nu stiu ce s-a intamplat, nu inteleg… Credeti-ma de cand am aflat tremur. Nu pot sa cred ca s-a intamplat asa ceva. Lucra cu noi de cateva luni, era o persoana plina de energie, un om tare bun. Imi pare nespus de rau. Am aprins impreuna cu angajatii lumanari pentru ea”, a declarat Vasile Baciu, primarul comunei.

Soc pentru cei care au cunoscut-o

Alexandra era fiica de politist. Tatal ei a fost pana nu demult sef de post in comuna Tomesti, iar despre ea, cat si despre familia ei nu poti auzi decat cuvinte de lauda. Prietenii ei spun ca era o persoana sufletista, care ajuta pe oricine cand putea. Unii spun ca era pasionata de masini, in special de cele marca BMW. Masina in care si-a gasit sfarsitul era cumparata recent, iar actele masinii erau inca pe numele vechiului proprietar. 

Masina era echipata cu anvelope de iarna, ceea ce ar fi trebuit intr-un fel sau altul sa o ajute pe tanara, dar, din pacate, nu a fost asa. Cei care au cunoscut-o pe Alexandra nu mai pot acum decat se se roage pentru sufletul ei. In tot acest timp, familia barbatului a ajuns la spital in urma accidentului si se roaga pentru sanatatea acestuia. Starea lui este foarte grava, iar medicii sunt sceptici in ceea ce priveste sansele acestuia de supravietuire. Familia Alexandrei se pregateste de inmormantare. Cel mai probabil tanara va fi inhumata in comuna Tomesti.
Dumnezeu sa o ierte!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img