sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cunoscut fotbalist brazilian, ELIBERAT dupa ce si-a ucis cu bestialitate sotia, a taiat-o in bucati si a dat carnea la caini

Distribuie:

Publicat:

Inalta Curte a decis sa elibereze din arest un criminal care si-a ucis cu bestialitate amanta pentru ca i-a cerut pensie alimentara pentru copil! A taiat-o in bucati si a dat-o la caini!

Caz socant in urma cu cateva zile in Brazilia! Inalta Curte a decis sa il elibereze din arest pe fotbalistul Bruno Fernandes de Souza, care fusese condamnat la 22 de ani de inchisoare dupa ce acesta a ucis cu bestialitate, in 2010, un model. Souza, casatorit la acea vreme, a taiat in bucatele corpul Elizei Samudio si a dat carnea la caini, pentru ca aceasta ii ceruse pensie alimentara pentru copilul pe care cei doi il aveau!

Souza a fost eliberat din arest pe motiv ca apelul declarat de acesta impotriva deciziei de incarcerare se prelungeste si ca arestul preventiv nu se mai justifica.

Imediat dupa eliberare, jucatorul brazilian a fost legitimat la clubul de liga a doua, Boa Esporte, portarul semnand un contract pe o perioada de 2 ani! Decizia clubului a starnit un scandal urias, sponsorii clubului anuntandu-si retragerea sprijinului deoarece nu-si doresc asociata imaginea cu un criminal!

“Ce s-a intamplat e in trecut! Am facut o greseala, am platit pentru ea, dar se mai intampla in viata si astfel de lucruri! I-am cerut iertare lui Dumnezeu. Nu sunt un baiat rau”, a declarat portarul in primul interviu dupa eliberare!

Totusi, Souza s-ar putea intoarce dupa gratii daca apelul sau, care se judeca de 3 ani va fi respins.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img