joi, 28 martie, 2024

CUPA „ ANDREEA RADUCAN” INCEPE

Distribuie:

Publicat:

Competitia de gimnastica initiata si organizata de campioana olimpica si mondiala la gimnastica, Andreea Raducan, a ajuns la cea de-a saptea editie.   

Evenimentul se va desfasura in zilele de sambata si duminica, 6 si 7 mai 2017, incepand cu ora 09:30, in sala de sport  a Colegiului Tehnic” A.I. Cuza „ in orasul natal al sportivei, Barlad.    
     
La aceasta editie sunt asteptate peste 150 de gimnaste care se antreneaza la 14 cluburi din tara.Concursul este dedicat gimnastelor din categoria junioare III, de nivel 1 si 2, cu varste cuprinse intre 8 – 10 ani. Acestea se vor intrece pentru podium in cadrul celor cinci probe individuale: sarituri, paralele, barna, sol si individual compus, precum si in cadrul competitiei pe echipe. Micutele sportive  vor fi rasplatite cu premii in produse, iar castigatoarele vor primi si premii in bani, diplome si trofee, in functie de performanta obtinuta in cadrul competitiei.Vor participa 14 cluburi din tara, iar activitatea  este organizat in parteneriat cu Clubul Sportiv Scolar Barlad si beneficiaza de sprijinul Directiei pentru Sport a Judetului Vaslui, al Asociatiei pentru Gimnastica Vaslui, al Inspectoratului Scolar , precum si al Federatiei Romane de Gimnastica. 

„ A sosit timpul pentru evenimentul la care tin foarte mult, intalnirea cu micutele gimnaste. Imi revine bucuria de a va anunta, ca anul acesta, cupa de gimnastica Andreea Raducan a ajuns la cea de-a VII a editie. Ne asteapta 2 zile minunate alaturi de cele pe care le numim cu incredere “viitorul gimnasticii romanesti”! Mult succes, fetelor! „ a scris Andreea Raducan pe reteaua de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img