vineri, 29 martie, 2024

Curs valutar BNR,17 ianuarie 2020

Distribuie:

Publicat:

Banca Națională a României oferă informații în timp real referitoare la valoarea pe care o înregistrează astăzi, 17 ianuarie, un euro. Potrivit cursului interbancar, spre deosebire de ieri, moneda are o valoare mai mică și este într-o continuă scădere. Deși specialiștii anunțau că un euro se apropie de un prag istoric de 4,8 lei, situația este cu totul alta.

1 euro = 4.7788 lei

Curs BNR Dolar
Dolarul american cunoaște astăzi o valoare mai mare decât cea pe care a înregistrat-o ieri. Banca Națională a României informează, prin intermediul cursului interbancar lansat în această dimineață că dolarul se apropie de pragul de 4,3 lei.

1 dolar = 4.2898 lei

Dintre toate monedele, lira sterlină crește cel mai mult față de ziua de ieri. Potrivit cursului interbancar, moneda are o valoare cu mult mai mare față de cea înregistrată pe 16 ianuarie.

o liră sterlină = 5.6145 lei

Cancan.ro vă oferă, în fiecare zi, date exacte cu privire la cursul valutar. La ora 13:00, cursul valutar va fi actualizat, urmând a se stabili valorile exacte pe care le înregistrează monedele astăzi, 17 ianuarie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img