vineri, 19 aprilie, 2024

Curtea din Malaezia a DECIS! Ionut Gologan va fi SPANZURAT! Cand se va intampla ASTA!

Distribuie:

Publicat:

Vesti triste pentru familia tanaraului Ionut Gologan. Curtea din Malaezia a decis ca tanarul sa fie condamnat la moarte, iar executia va avea loc in luna decembrie.

Ionut Gologan a fost condamnat definitiv la moarte prin spanzurare, printr-o decizie luata de Inalta Curte de Apel a Statului Malaezia pe 5 octombrie 2015.

Dupa spusele tatalui sau, acesta va fi executat luna viitoare, iar singura metota prin care Ionut va putea scapa de spanzurare este un act de clementa din partea Sultanului din Selangor, Sharafuddins Idris Shah. Familia tanarului este in stare de soc si spun ca doar o minune il va mai putea scapa pe roman de la moarte.

Gigi Becali i-a sarit in ajutor

Au trecut doi ani de cand Ionut Gologan a fost arestat pe un aeroport din Malaezia pentru trafic de droguri. El a fost judecat si condamnat la moarte prin spanzurare, insa, desi trebuie sa fie spanzurat in luna august, avocatii au facut apel si au mai castigat cateva luni.Cazul tanarului a impresionat sute de mii de romani, mai ales dupa ce l-au vazut pe tatal lui Ionut, Dumitru Gologan, plangand si implorand ajutor la TV. Primul care i-a sarit acestuia in ajutor a fost Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera l-a primit acasa pe tatal tanarului, caruia i-a oferit 3000 de euro, meniti sa il ajute pe Ionut. Mai apoi, si alti oameni au depus in contul barbatului, fiind siguri ca banii vor fi folositi pentru a-l scapa pe baiat de la moarte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img