sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cutremurator! S-a aflat ce pensie de nimic incaseaza mama Ilenei Ciuculete! E bolnava si e condamnata la suferinta. Cum sa traiesti doar din banii astia?

Distribuie:

Publicat:

Mama Ilenei Ciuculete are o pensie foarte mica. Moartea Ilenei Ciuculete, artista rapusa pe 24 martie 2017 de o boala nemiloasa, a impartit in doua tabere familia cantarereti de muzica populara: pe de o parte mama, fratele si copiii Ilenei, pe de alta parte Cornel Gales, ultimul sot al vedetei.

De altfel, si pomenile sunt facute acum separat, daca Gales o comemoreaza pe Ciuculete la mormantul acesteia, din Bucuresti, familia ii face pomeni in satul natal, Gubaucea (judetul Dolj), acolo unde fratele si mama Ilenei i-au ridicat acesteia un bust in curtea casei parintesti.

Pensie de doar 300 de lei pentru batrana
Foarte bolnava si cu multe operatii la activ, tanti Gigica nu si-a revenit complet dupa ce si-a ingropat fata. Fara sprijinul baiatului ei, Aurel, dar si al nepotilor Mugurel si Cristi, mama Ilenei Ciuculete nu s-ar descurca pe plan financiar, in conditiile in care pensia batranei nu depaseste suma de 300 de lei!

Un barbat misterios merge de doua ori pe luna la mormantul Ilenei Ciuculete. Ce se intampla de fiecare data la locul de veci al indragitei cantarete si cine este acesta

Ileana Ciuculete nu a fost uitata de familie, rude, fani. Cei care au iubit-o merg frecvent la mormantul ei cu flori si lumanari. A trecut aproape un an de cand Ileana Ciuculete s-a stins din viata. Regretata artista are un mormant ingrijit, cu flori proaspete, iar lumanarile ard mereu.

Vaduvul Cornel Gales a facut cateva “modificari” la locul de veci al artistei. A scos bradul ce s-a ofilit si a pus o alta planta inalta – tuia, in plus, a montat si o banca din marmura pe care sa stea atunci cand vine la Ileana Ciuculete. Cornel nu este insa singurul care merge frecvent la mormantul regretatei artiste. O data la doua saptamani, un barbat aproape ca umple vaza de langa crucea Ilenei. Barbatul misterios merge cu bratele pline de flori, dupa cum sustin angajatii din cimitir.

“Inainte de sarbatori au fost mai multi oameni la mormantul Ilenei Ciuculete. I-au adus coronite de brad, flori artificiale, dar si normale. Au fost si baietii ei, au venit de la Craiova, finul ei de la Braila, care vine destul de des. Cornel vine, sigur. A dat indicatii sa scoatem bradul ofilit, am pus tuia, o banca, asa cum ne-a spus. Probabil in primavara va scoate si celalalt brad si va pune tuia pentru ca si acela e aproape ofilit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img