vineri, 29 martie, 2024

Cuvintele pe care un credincios nu trebuie sa le rosteasca niciodata

Distribuie:

Publicat:

Stim ca uneori cuvintele pot fi foarte puternice. Ii pot rani pe ceilalti sau ii pot ajuta. Afla care sunt cuvintele pe care credinciosii nu trebuie sa le rosteasca niciodata. Iata ce spune Wesley Baines, editor Beliefnet, in legatura cu acest subiect.

Cuvintele pe care credinciosii nu trebuie sa le rosteasca niciodata
1. ”Vei ajunge in iad!”. Este o afirmatie grava care nu trebuie rostita de un credincios. Daca o anumita persoana are o atitudine care nu isi place, ii poti comunica lucrul acesta intr-un alt mod. Important este sa nu il judeci. Nimeni nu stie cine sau cand va ajunge in iad. De aceea este bine sa se evite astfel de cuvinte.
2. ”Este adevarat, pentru ca asa spune Biblia!”. Nu este bine sa rostesti aceste cuvinte daca nu ai citit Biblia, ci doar ai auzit anumite lucruri de la altii. Trebuie sa acorzi atentie lucrurilor pe care le spui.

3. ”Totul se intampla cu un motiv”. Uneori, cand trec prin momente dificile, oamenii isi spun ca suferinta lor a aparut cu un motiv. Astfel, le este mai usor sa accepte situatia. Totusi, dupa un anumit timp, se pare ca suferinta lor va fi mult mai mare, daca isi spun astfel de lucruri.

4. ”Trebuie sa ai mai multa credinta!”. Cand ceva nu este bine in viata unei persoane, daca ii vei spune ca totul se intampla pentru ca si-a pierdut credinta, nu ii vei oferi ajutor.
5. ”Aici si-a bagat coada diavolul!”. Uneori, oamenii au tendinta de a da vina pe altcineva pentru lucrurile negative care se intampla in vita lor. Totusi, se pare ca nu este o solutie buna sa spui ca diavolul este de vina pentru tot ceea ce se intampla. Este bine ca fiecare sa isi analizeze viata si actiunile iniante de orice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img