vineri, 29 martie, 2024

Daca toate is roz in judetul Vaslui, senatoarea Cretu este preocupata ca 5G ne controleaza comportamentul

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cretu, fosta soție a sefului judetului Vaslui, in speta Dumitru Buzatu, in lipsa de munca pe teren, ca doar in judet toate-s bune si frumoase, ramane doar problema 5G, iar in acest sens, senatoare de Vaslui, a organizat o dezbatere pe tema 5G in Parlamentul Romaniei. Halucinant pentru cine nu o cunoaste, senatoarea vasluiana a afirmat ca "în momentul ăsta se extrag informaţii din noi” şi că pandemia de Covid-19 este "un experiment global".

"Iar apropo de ce spuneaţi, noi trăim în capitalismul supravegherii, ÎN MOMENTUL ĂSTA SE EXTRAG INFORMAŢII DIN NOI […] ştiţi că am citit eu odată cifra aia cu multe multe zerouri de 10^27 biţi de informaţie pe care unii le utilizează şi le utilizează pentru a ne controla comportamentele. Nu e vorba… e mult mai mult… De asta dacă măcar suntem resursă, TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ DIVIDENDUL [..] ori acestea sunt nesoluţionate, efectele asupra sănătăţii sunt neclare, pentru că nu sunt studii iar dacă sunt, atât de nouă este tehnologia, încât tare mă tem că multe studii sunt interesate, plătite de unii sau de alţii, ştim din istoria ştiinţei, eu sunt doctor în epistemologie, mă pricep la teoria cunoaşterii şi istoria ştiinţei, se întâmplă întotdeauna chestiile astea".

width=Potrivit fizicianului Cristian Presură, care a participat la această conferinţă, evenimentul a fost organizat de Comisia de Afaceri Europene din Senatul României, prezidată de Creţu. La eveniment a fost invitată şi Coaliţia STOP 5G România şi a luat cuvântul şi Pompiliu Diplan, unul dintre promotorii protestelor ce au avut loc în Piaţa Victoriei la finele stării de urgenţă, când nu s-au putut da amenzi. La respectivele proteste nu s-au purtat măşti de protecţie, nu s-a păstrat distanţarea socială şi s-au propagat idei precum "pandemia nu e periculoasă, este un experiment, se vrea exterminarea vârstnicilor pentru a nu se mai plăti pensii, miza pandemiei e vaccinarea obligatorie care va merge mână în mână cu microciparea, 5G-ul va activa nanoparticule periculoase din vaccin, între 5G şi pandemie e o legătură directă etc."
"Este primul mare experiment global ăsta cu covid-ul, în care vom afla care sunt utili şi care suntem inutili".

Episodul a fost semnalat pe Facebook de fizicianul Cristian Presură, care a participat la dezbaterea din Parlament.

Vezi aici postarea initiala

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img