marți, 23 aprilie, 2024

Dacia urmeaza sa lanseze un nou model Stepway

Distribuie:

Publicat:

Dacia urmeaza sa prezinte in prima saptamana a lunii martie, la Salonul auto de la Geneva, o noua versiune Stepway a modelului MCV, noteaza DC News.

In premiera, la standul marcii va fi expusa o noua serie limitata disponibila pe modelul Duster si pe intreaga familie Stepway. Loganul MCV dispune de acum de o versiune Stepway, cu un aspect inspirat de universul crossover, dupa Sandero, Lodgy si Dokker.

Gama Stepway s-a afirmat in timp ca un succes al marcii Dacia datorita elementelor de stil inspirate din universul vehiculelor crossover. Noul Logan MCV Stepway propune, la randul sau, un design modern si atragator.
“Aspectul robust este subliniat atat de garda la sol, inaltata cu 50 mm, cat si de protectiile laterale specifice, de ornamentele dispuse in partea inferioara a barelor de protectie fata si spate, precum si de calandrul care aminteste de cel al modelului Duster. La interior regasim detalii de stil specifice familiei Stepway. Evident, noul Logan MCV Stepway ofera un spatiu generos pentru toti ocupantii sai si pentru bagajele acestora, volumul portbagajului situandu-se la cel mai bun nivel din segment”, se arata intr-un comunicat al grupului Dacia.

Modelul Logan MCV este produs in prezent in doua uzine ale Grupului Renault, atat la Mioveni cat si la uzina de la Tanger, din Maroc.

Salonul de la Geneva va oferi totodata ocazia prezentarii unei noi serii limitate, disponibila pe toate modelele familiei Stepway (Sandero, Dokker, Lodgy si Logan MCV) precum si pe Duster. Numele acestei serii limitate va fi diferit in functie de tara.

Printre elementele specifice acestei noi serii limitate se numara: doua nuante exclusive (Gris Islande, disponibil pe toate modelele, si Orange Ocre, disponibil doar pe Sandero Stepway), jante noi, o tapiterie interioara specifica, precum si o serie de ornamente interioare in nuanta cuprului. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img