miercuri, 24 aprilie, 2024

Dadeau tonul in smecherie, iar acum au ajuns la saracie! Cum s-au evaporat 100 de milioane de euro? Povestea fabuloasa a unor afaceristi romani din Banat

Distribuie:

Publicat:

Traiau pe picior mare si credeau ca sunt invincibili, dar soarta le-a pregatit cu totul altceva. Daca in trecut puteau face baie in bani, la propriu, acum se lupta cu datoriile. “Printii Banatului” s-au lovit de problema la care nu s-ar fi asteptat niciodata: BANUL!

Au fost mostenitorii marilor averi din zona Banatului, am putea sa-i numim chiar “Printisorii Banatului”. Se laudau cu ceasuri de 100.000 de euro, cu bolizi de lux si primeau cadou vile si apartamente prin sudul Frantei.

Baietii "milionarului" Dragos Mihai, zis Marco Baronu", un afacerist putred de bogat din Timisoara, se poza mereu in masini luxoase, cu ceasuri scumpe la mana sau in locatii de fite.

Au castigat la viata lor milioane de euro (cam 100), au trait pe picior mare si credeau ca toata lumea e a lor, dar au "cazut". Imperiul creat de Marco Baronu' a cazut si este plin de datorii la banci si au probleme cu legea.

Un om fara minte poate castiga bani, dar numai un intelept ii poate pastra, se pare ca Marco Baronu' n-a ascultat prea bine celebrul proverb.

Familia lui Marco Baronu' "avea" o avere estimata la circa 100 de milioane de euro. In anul 2000, Dragos Mihai a cumparat "complexul Baron", in care se afla unul dintre cele mai mari hoteluri din Timisoara. Baronu' detinea si alte hoteluri in diferite orase si alte proprietati estimate fiecare la peste 2-3 milioane de euro. Am scris "avea" deoarcere se pare ca "Printisorul" nostru le-a pierdut si s-au dus pe apa sambetei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img