vineri, 29 martie, 2024

Dan Bittman ii ATACA pe actorii si oamenii de cultura care protesteaza: Credeti ca asa se schimba Romania? Nu, nu!

Distribuie:

Publicat:

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, i-a criticat pe actorii si oamenii de cultura, intr-o emsiune TV, care au ales sa protesteze impotriva actualului guvern PSD-ALDE. Bittman consdiera ca artistii si oamenii de cultura, precum Tudor Chirila, Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, Victor Rebengiuc sau Oana Pellea, nu ar trebuii sa se implice in viata politica.

"Eu am o parere si anume ca artistii si filosofii si oamenii de cultura nu cred ca e locul lor aici si nu cred ca ar trebui sa se implice in politica in felul in care o fac. Imi pare rau, dar nu sunt de acord cu treaba asta! Ii respect, vreau sa fie foarte clar. De la Tudor Chirila la Gabriel Liiceanu, de la Andrei Plesu la cine vreti dumneavoastra… la Victor Rebengiuc. Actori uriasi. Oana Pellea imi e prietena.

Ii respect adanc pentru tot ceeea ce au facut pentru Romania, pentru muzica, literatura, filozofie. E incontestabil, dar atat. Ce cautati? Sa ce? Credeti ca asa se schimba Romania? Nu, nu! Romania se schimba cand ai un plan. Un plan, un fir rosu pe care nu-l avem de 30 de ani. Nu s-a laudat presedintele nostru ca aduce firul rosu de la Munchen? Unde e?! E cea mai mare deceptie a mea“, a declarat Dan Bittman in emisiunea Romania 9, moderata de Ionut Cristache la TVR.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img