vineri, 19 aprilie, 2024

DAN CAPATOS o critica pe DENISA MANELISTA: “Cand numele tau devine o isterie nationala…”

Distribuie:

Publicat:

Dan Capatos este satul de toata aceasta isterie cu Denisa Manelista. Realizatorul TV sustine ca mesajul artistei nu a fost unul suficient si ca ea ar fi trebuit sa iasa public si sa transmita un mesaj clar, care sa nu lase loc de interpretari.

“Cand numele tau devine o isterie nationala, iesi si transmiti un mesaj clar. Ea o lasa asa, sa pluteasca. Trebuia sa iasa si sa spuna: <<Va multumesc, sunt asa…>>. Nu cred ca ii face bine. Am dat exemplul lui Gabi Cotabita. Poate am imbatranit si am ajuns mistic, dar eu cred ca l-a ajutat cantitatea asta uriasa de mesaje pozitive, a contribuit la minunea care s-a intamplat. Doamne ajuta sa fie o strategie si sa nu fie atat de grav. In toata perioada asta, ea pune videoclipuri. Ne gandim la tine, dar tie iti arde de videoclipuri”, a spus Dan Capatos.

Denisa Manelista a vorbit saptamana trecuta pentru prima si singura data despre boala ei. “Am crezut ca daca nu o sa ma implic foarte mult, o sa se opreasca. Am vazut si am vazut, sunt mii de mesaje si le multumesc. In niciun caz nu e cum s-a speculat in presa. E adevarat ca am ceva probleme de sanatate, am fost la Viena, dar nu e asa cum s-a spus, ca am fost gonita. Analizele sunt din ce in ce mai bune. Minodora (invitata in platou, n.r.), nu plange, ca ma faci sa plang. Tocmai de asta nu am vrut sa apar la TV cu subiecte: uite, sunt si eu bolnava. Nu, nu e in niciun caz, nu m-a deranjat asocierea (n.r.: cu Ileana Ciuculete), dar nu are legatura, dar da, are legatura cu ficatul, dar nu cu ce a facut Ileana Ciuculete”, a spus Denisa Manelisa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img