vineri, 29 martie, 2024

Dan Capatos: ‘Parintii copiilor abuzati au cerut bani pentru a aparea la televizor! Sa nu ai tu instinctul de a-ti proteja copiii? Ce pretentii sa mai ai de la autoritati, de la noi ceilalti?’

Distribuie:

Publicat:

Dan Capatos a spus, in emisiunea sa de la Antena 1,  ca parintii copiilor abuzati au cerut bani pentru a aparea la emisiuni TV,  fara a avea identitatea protejata. Realizatorul TV spune ca i se pare un lucru absolut oribil, pentru ca absolut toata lumea va sti cine sunt copiii abuzati, cu urmari foarte grave asupra viitorului lor, relateaza dcnews.ro 

Pentru a-I proteja, interviurile cu parintii copiilor abuzati de politistulde la rutiera in lift au fost difuzat la toate televiziune cu protejarea identitatii persoanelor. Astfel a putut fi protejata si identitatea copiilor molestati. Dan Capatos spune ca desi toata lumea a respectat acest aspect moral, reglementat chiar de legile CNA, parintii copiilor au cerut bani pentru a aparea la emisiuni TV, un aspect foarte grav care poate duce la identificarea celor mici. 

Acesti parinti au profitat de aceasta drama a copiilor lor si au cerut bani pentru a aparea la televizor, ceea ce s-a intamplat. Nu la noi, probabil in alte parti. Aparandu-le neblurata imaginea, in toata splendoarea lor, imediat asociindu-se parintele cu victima si de aici o intreaga nebunie. Asta e de domeniul incredibilului: sa exploateze aceasta nefericire a propriilor copii in folosul lor, sa intre un banut la ei in buzunar," a spus Capatos la Xtra Night Show. 

"Asta mi se pare absolut oribil. Este la fel de oribil cu ceea ce a facut politistul. Parintii au cerut bani si avem dovada. Ii avem inregistrati. Au cerut o suma destul de mare de bani. Mai mult, au acceptat sa apara imediat la televizor, facandu-se asocierea cu copilul. De maine, colegii lor de la scoala vor sti ca ei sunt abuzati. Nu fac referire la pregatirea profesionala a parintilor. Dar totusi sa nu ai tu instinctul de a-ti proteja copiii? Ce pretentii sa mai ai de la autoritati, de la noi ceilalti? Este vorba despre instinctul de mama, " a mai spus Dan Capatos.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img