vineri, 19 aprilie, 2024

Dan Negru, reactie fabuloasa dupa scandalul bananelor de la balul bobocilor din Cluj: “Decat sa aruncati banii pe Negru,Delia sau Banica, reparati-va cu banii astia scoala!”

Distribuie:

Publicat:

Dan Negru, reactie fabuloasa dupa scandalul bananelor de la balul bobocilor din Cluj: “Decat sa aruncati banii pe Negru,Delia sau Banica, reparati-va cu banii astia scoala!”. 

“Banana de la balul de boboci e vedeta zilei. In fiecare toamna primesc oferte sa prezint baluri de boboci desi nu sunt un moderator ieftin. La balurile de boboci de fitze din toata tara se cheltuiesc zeci de mii de euro pe line-up de vedete.Apoi, aceleasi scoli si aceiasi profesori se plang public ca statul nu le da bani de reparatii. Pai, decat sa aruncati banii pe Negru,Delia sau Banica,reparati-va cu banii astia scoala! Toamna, elevii, profesorii si sponsorii pe care ei ii gasesc sunt cei mai buni finantatori ai showbizului romanesc. Asa ca, Ministerul Educatie a devenit indirect un bun impresar al unor spectacole unde se bea alcool si se mananca banane…”, scrie Dan Negru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img