vineri, 29 martie, 2024

Dan Negru s-a iubit cu Andreea Marin? ”Am iubit impreuna” Ce dezvaluiri a facut in emisiunea ”40 de intrebari cu Denise Rifai”

Distribuie:

Publicat:

Mereu discret cu viața sa personală, chiar și în perioada în care era necăsătorit, Dan Negru nu a fost cuplat prea des cu vedetele cu care a lucrat, și care nu au fost puține. Și totuși, la un moment dat, s-a spus că el și Andreea Marin ar avea o relație.

Întrebat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” dacă s-a iubit cu Andreea Marin, Dan Negru a spus că între el și vedeta tv nu a fost decât o relație profesională.

”Am lucrat cu Andreea o bună perioadă de timp în firma domnului Lazarov (n.red. Valeriu Lazarov), unul dintre cei mai mari oameni de televiziune din România, și am iubit împreună job-ul ăsta. Și eu, și Andreea, și Cosmin Cernat și Raluca Moianu, iar domnul Lazarov a știut cumva cum să ne contamineze. Un profesor bun nu e ăla care te învață, ci ăla care te contaminează. Nu a fost nimic între noi, Andreea are copiii ei, eu am doi copii”, a explicat Dan Negru, relația lui cu Andreea Marin. 

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img