vineri, 26 aprilie, 2024

Dan Petrescu pleaca de la CFR Cluj. Cu cine semneaza omul de titlu al ardelenilor si cine il inlocuieste la Cluj

Distribuie:

Publicat:

Telenovela plecarii sau a ramanerii lui Dan Petrescu si in sezonul viitor pe banca tehnica a celor de la CFR Cluj, echipa pe care a facut-o campioana in Romania, continua. Dupa ce s-a zvonit ca pleaca, apoi chiar el a anuntat ca va ramane, acum o noua informatie il da pe Dan Petrescu ca si plecat din Gruia.

Conform Gazetei Sporturilor, Dan Petrescu nu va mai continua in Cluj si din sezonul viitor. ”Bursucul” are o oferta excelenta din punct de vedere financiar si se va desparti de ardeleni. Toodata, campioana Romaniei s-a inteles deja cu un alt antrenor.

Dan Petrescu este asteptat pe un salariu urias in China: 1,8 milioane de Euro, anunta sursa citata. De altfel, in 30 aprilie, existau deja zvonuri conform carora Petrescu ar fi semnat deja cu chinezii. Contul de Twitter ”Jiangsu Sunning News” scria atunci ca Super Dan s-a inteles deja asupra unui contract cu echipa de prima liga Guizhou Hengfeng, pregatita acum de spaniolul Gregorio Manzano.

Pe banca celor de la CFR Cluj, in cazul plecarii lui Petrescu, este asteptat Edward Iordanescu. In varsta de 39 de ani, fiul fostului selectioner a avut un sezon bun cu Astra, pe care a calificat-o in play-off.

Pana acum, Iordanescu Jr. 4 a antrenat 4 cluburi in cariera: ASA Targu Mures, Pandurii Targu Mures, TSKA Sofia si Astra Giurgiu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img