marți, 23 aprilie, 2024

Dancila il acuza pe Iohannis de tergiversare: Nu am un raspuns legat de ministrul Transporturilor. Nu stiu ce va face cu bugetul

Distribuie:

Publicat:

Premierul Viorica Dancila ii reaminteste presedintelui Romaniei de situatia celor doua ministere unde sunt sefi interimari, precizând ca seful statului nu a raspuns nici pana in prezent in legatura cu nominalizarea ministrului Transporturilor. Declaratia, in contextul in care a fost intrebata daca, avand in vedere taierea bugetului serviciilor de informatii, se asteapta ca președintele Iohannis sa intoarca legea bugeteului in Parlament sau sa o atace la CCR.

"Nu stiu ce va face, nu e usor de prevazut ce va face presedintele. Eu am discutat cu domnul presedinte, am sunat atunci, am zis ca trebuie sa stiu ce fac cu cele doua portofolii, saptamana urma se incheie interimatul, nu e confortabil pentru Romania, nici in plan intern, ca trebuie sa punem bugetul in aplicare, avem nevoie de titulari la cele doua ministere. Am vazut un raspuns referitor la Olguta Vasilescu, nu am pana in prezent un raspuns despre ministrul Transporturilor. Ma intrebati ce va face cu bugetul, nu stiu ce va face nici cu al doilea ministru. Cred ca Parlamentul e suveran. Presedintele trebuie sa isi asume ce a zis si sa de a dovada de responsabilitate pentru ceea ce face, ma refer atat la ministerul transporturilor, cat si la bugetul de stat", a declarat Viorica Dancila.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img