joi, 18 aprilie, 2024

Dani Otil, Mihaelei Radulescu: Ii multumesc pentru viata mea amoroasa de dupa ea. Eram o unealta!

Distribuie:

Publicat:

Dani Otil inca se resimte dupa relatia pe care a avut-o cu Mihaela Radulescu, care se pare ca l-a ravasit precum tsunami-urile plajele insulelor din Pacific. O demonstreaza faptul ca, desi au trecut ceva ani de la momentul separarii, gandurile ii zboara, in functie de context, tot intr-acolo. Astazi e vorba despre sex…

”Mie imi place sexul dimineata. Erectia de dimineata e provocata din mai multe cauze anatomice. Eu si mental si sexual sunt foarte bine dimineata. Cred eu ca unele femei sunt urate dimineata. (…)

Folosesc si Tinder. In vacante, nu aici. Exista viata dupa Mihaela Radulescu. Iata-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela si avem glumele noastre. De fiecare data cand vorbim ii multumesc pentru viata mea sexuala de dupa ea in urmatorii doi ani.  Ma simteam o unealta, o ustensila”, a povestit Dani Otil la Antena 1.

Declaratia are cumva doua sensuri, s-au n-am priceput noi prea bine. Sexul a fost mai bun dupa, sau era mai bun cu Raduleasca?

Prezentatorul TV a dezvaluit ca a trecut si printr-un moment de depresie. ”Am avut o data un moment critic. Am facut o depresie. Am izbucnit in plans. Am vrut sa plec spre Razvan. Atunci el locuia cu sotia lui si stateau langa mine. Cand am iesit pe terasa am auzit ca ei se certau.

M-am dus la ei si le-am zis: nu vreau sa va stric circul, dar sincer, exista din toate simptomele 5% sanse sa mor.  Cainele lui Razvan imi cotaia piciorul. Copilul lui Razvan ma impungea cu o sabie. Imi ziceam: tu nu poti sa mori acum!”, a rememorat Otil, momentele din 2014, de dupa despartirea de Mihaela Radulescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img