vineri, 19 aprilie, 2024

Dani Otil si Flavia s-au dat de gol

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce a facut publica o fotografie cu el si cu colega sa de la matinal, intr-o ipostaza care a lasat loc de interpretari, Otil stie si ce se intampla cu Flavia.

Se stie deja ca Dani Otil si Flavia, colega sa de la matinal, au o relatie speciala, de prietenie, si in afara platoului de filmare. Fostul iubit al Mihaelei Radulescu nu se fereste sa arate acest lucru, ori de cate ori are ocazia.

Recent, fara a-i pasa ”de gura lumii”, Dani si-a postat o fotografie pe pagina sa de socializare, alaturi de Flavia, care demonstreaza cat de bine se inteleg.

In cursul matinalului de astazi, Dani Otil a mai lansat o bomba. El ar fi insinuat chiar ca Flavia este o ”viitoare” gravida, in momentul in care a anuntat prezenta Andei Adam in platoul emisiunii. “Bai, mai vine o gravida, daca poti sa crezi (n.r. Anda Adam). Deci avem o gravida, o fosta gravida (n.r. Amalia, horoscopista) si o viitoare gravida”, a zis Dani Otil aratand spre colega lui, Flavia. Reactia acesteia nu s-a lasat prea mult asteptata. Ea a inceput sa rada, fara a comenta ceva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img