vineri, 19 aprilie, 2024

Daniel Buzdugan: SA VA FIE RUSINE! VOI NU SUNTETI ROMANI?!!!

Distribuie:

Publicat:

Cunoscutul om de radio Daniel Buzdugan a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj cu titlul “SA VA FIE RUSINE! VOI NU SUNTETI ROMANI?!!!” care a primit mii de LIKE-uri din partea fanilor. Iata mesajul integral:

“SA VA FIE RUSINE! VOI NU SUNTETI ROMANI?!!!
M-am uitat pe lista spitalelor din Bucuresti unde au ajuns sarmanii nostri prieteni dragi arsi, si nu am vazut niciun Mega Spital Privat din Bucuresti, nicio HIPER CLINICA dintr-acelea cu sediu foarte luxos, care sa fi luat vreun om de la Colectiv! Niciunul!!!
Stau si ma intreb daca astia nu traiesc cumva intr-un glob de sticla, precum alea cu Mos Craciun, cu reni si cu zapada.
Astia nu-s romani?
Ei nu au depus juramantul lui Hipocrate? Este revoltator!
Tot saracii de la stat, care traiesc cu 15 – 20 de milioane s-au sacrificat pt. a salva vietile romanilor!
Tot in spitalele alea vai mama lor, care se vor darama la primul cutremur, cu conditii jalnice, tot acolo ne gasim alinarea intr-o situatie limita: razboi, calamitate naturala, etc. Privatii fac ,, decat” biznis!
Pai da: nu poti sa-ti asumi un caz grav, in care exista varianta ca pacientul sa moara, ca da nasol la PR! E mai simplu cu montajul de tate, scos un neg….. Cazurile grave sa le faca saracii aia de la stat!! Voi cu comertul. Puteati sa va adunati la un loc voi toate mega, hiper hiperbolele medicinei private din Bucuresti si sa luati sub ocrotire un roman ars. Atat macar: un roman !
In schimb colegii vostri saraci de la stat au facut eforturi supra omenesti, nu au dormit aproape deloc de vineri pana azi! S- a lucrat ca la razboi. Medici ortopezi, chirurgi s.a.m.d. au carat pacientii cot la cot cu brancardierii si cu asistentele! Ei sunt eroii in fata carora ar trebui sa se plece tot poporul roman! Ei ar trebui decorati de Presedintia Romaniei!
Voi patronilor, managerilor, administratorilor, sefilor de mega spitale private faceti mai mult biznisuri decat medicina! Pacat! Mare pacat! Sanatate tuturor, multa intelepciune si mai multa compasiune pt. cei aflati in suferinta!”, scrie Daniel Buzdugan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img