vineri, 29 martie, 2024

Daniela Gyorfi, facuta de ras de fiica ei.Fata a zis totul de fata cu toata lumea. Intrebata ce fac parintii ei in dormitor, a dat din casa

Distribuie:

Publicat:

Printre artistii din lumea mondena, Daniela Gyorfi se gaseste printre cei ce se pot declara fericiti: are un partener de viata care o iubeste la nebunie, dar si un copil minunat, pe Maria, care e pe cat de simpatica, pe atat de inteligenta. De fiecare data cand apare in fata camerelor reuseste sa atraga simpatia publicului datorita felului inocent in care vorbeste.

Ei bine, de aceasta data, Maria a fost invitata intr-o emisiune TVunde a fost intrebata un lucru mai intim despre parintii ei: ce crede ea ca fac acestia atunci cand se inchid in dormitor.

Raspunsul dat deMaria i-a facut pe toti sa rada in hohote:

„Cand parintii mei se inchid in dormitor se pupa. Mai fac si galagie, tipa si vorbesc urat. Se bat si cu pernele si se aude patul scartaind, dar nu e frumos sa scartaie asa pentru ca poate sa se auda si la vecini. Cred ca se joaca cine sare cel mai mult in pat. Nu-i frumos sa deranjezi un copil, mai ales daca el vrea sa stea in liniste”, a spus Maria, fiica Danielei Gyorfi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img