joi, 28 martie, 2024

Dar de Craciun marca Episcopia Husilor

Distribuie:

Publicat:

Asociatia "Filantropia Ortodoxa" Husi, coordonata de parintele Vladimir Beregeoi, va ajunge si in acest an in casele a 2000 de copii din Episcopia Husilor, cu "Caravana Dar de Craciun".

Bucuria Nasterii Domnului, materializata in daruri pentru cei mici, de la imbracaminte, incaltaminte, produse de igiena si sanitare sau dulciuri, va pune un zambet pe fetele celor 2.000 de copii care se vor bucura de aceste daruri.

Daca pana acum programul "Dar de Craciun" umplea curtea Catedralei Episcopale din Husi cu chipurile micutilor, anul acesta, in perioada 7 decembrie si 18 decembrie, caravana va vizita fiecare copil acasa .
"Sarbatoarea Nasterii Mantuitorului Iisus Hristos de anul acesta nu trebuie sa isi piarda nicidecum din caldura, atmosfera duhovniceasca, daruirea, candoarea si fericirea cu care ne acopera de fiecare data.

Iubite frate al celui singur si parasit, iubita sora a celui sarman, iubite parinte al celui orfan, haideti impreuna sa aducem o raza de lumina si speranta pentru cei 2000 de copilasi, care il asteapta pe Mos Craciun!
Fii alaturi de noi, caci, chiar daca este pandemie, Mosul vine si anul acesta! Domnul Hristos se naste din nou, in aceasta lume, in care noi, cuminti si primeniti la suflet, Il asteptam cu dor!

Sa incalzim si sa imbracam pe acesti copilasi sarmani cu inima si cu faptele noastre bune, asemeni cu cele ale Pruncului din ieslea cea saraca a Betleemului, Care ne asculta si plineste rugile noastre, in fiecare zi", este indemnul parintelui Vladimir Beregoi.

Astfel, fiecare om care doreste sa contribuie la inmultirea bucuriei si a sperantei in familiile si sufletele incercate de greutati, pot face donatii in conturile :
Lei: RO43RNCB0261160373430001- deschis la Banca BCR, filiala Husi si
 Euro: RO59RNCB0261160373430004; SWIFT: RNCB RO BU;
Pentru mai multe informatii, puteti accesa pagina de Facebook "Asociatia ilantropia Ortodoxa Husi" sau www.filantropiahusi.ro.

Persoana de contact este Asistentul social Georgiana Popica – 078=65.662.558sau e-mail : filantropiaortodoxahusi@yahoo.com.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img