vineri, 29 martie, 2024

De 23 de ani acest barbat e sofer de taxi si fiecarui client ii pune o singura intrebare, dar de fiecare data raspunsul e ,,nu”. Acum e disperat si stie ca nu mai are nicio sansa: ,,Imi pare rau, nu m-am ridicat la…” Ce a facut acum 23 de ani l-a distrus

Distribuie:

Publicat:

Parintii ar face aproape orice pentru copiii lor. Cand un cuplu primeste pe lume un copil, vietile lor se schimba in mod automat, parintii incep sa isi imparta viata cu copilul lor, sacrificand totul, daca e nevoie, de dragul lor. Si da, cel mai dureros lucru pentru un parinte este acela de a-si pierde copiii.

Wang Mingquing si sotia lui erau vanzatori de fructe in Chengdu, China. Impreuna cu fiica lor, cei doi vindeau fructe pe marginea trotuarelor pentru a castiga bani pentru intreaga familie. Dar, intr-o zi, tragedia i-a lovit. Era un moment in care aglomeratia in jurul lor era foarte mare, din cauza numarului de clienti.

Ocupati sa aiba grija de clienti, cei doi parinti nu au observat ca fiica lor nu mai era langa ei. Aceea a fost prima zi in care a lipsit.

Pentru Wang, cel mai bun mod de a o gasi era acela de a deveni sofer de taxi si sa intrebe pe fiecare pasager daca a vazut-o. Din pacate, lucrurile nu au iesit asa cum sperau, 23 de ani mai tarziu, fetita inca nu a fost gasita, dar el inca lucreaza ca sofer de taxi – insa nimeni nu a recunoscut-o pe cea mica din poza pe care el o are mereu la el.

Povestea tatalui care e sofer de taxi de 23 de ani incercand fara incetare sa isi gaseasca fiica a devenit virala rapid din motive evidente. Tragedia acestui om este atat de mare. Sa speram ca poate din cauza publicitatii cazul lui va avea o oarecare rezolvare si cineva ii va putea da vesti despre fiica sa.

Intrebat daca are ceva ce ar vrea sa ii spuna fiicei lui, barbatul a marturisit: ,,Imi pare rau, nu m-am ridicat la inaltimea responsabilitatii de a fi tata”. La inceputul materialului video pe care il veti urmari mai jos, acest tata disperat spune: ,,Intr-o zi fiica mea se va urca in acest taxi si imi va spune tata. Asta ar fi cea mai mare fericire a vietii mele”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img