vineri, 29 martie, 2024

De ce divorteaza Ilie Nastase si Ioana Simion! Oana Roman rupe tacerea: ”El si Brigitte…”

Distribuie:

Publicat:

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit civil pe data de 25 aprilie 2019, la doar câteva luni după ce au decis să formeze un cuplu. Tensimenul era, la vremea respectivă, convins că frumoasa brunetă din Constanța avea să fie alături de el pentru totdeauna, însă relația lor s-a degradat rapid.

Nu este prima dată despre când fostul mare sportiv și partenera lui de viață se spune că sunt pe punctul de a se despărți, dar, de această dată, lucrurile sunt mai clare ca niciodată, mai ales că Ioana Simion a depus deja actele pentru a divorța de Ilie Năstase.

De ce divorțează Ilie Năstase și Ioana Simion

Oana Roman crede că o mare parte din vină pentru destrămarea căsniciei cu Ioana Simion o are chiar tenismenul Ilie Năstase. Ea a pomenit-o și pe Brigitte, fosta soție a sportivului, cu care el a format un cuplu vreme de mai mulți ani.

„Eu îl iubesc foarte mult pe Ilie Năstase, am crescut cu el. Este un geniu copil, un copil rămas în trecut. Îmi par rău că i se întâmplă asta. El nu merită. Atunci când era cu Brigitte, am încercat să îi determin să nu divorțeze. Ei făceau un cuplu frumos. Ea a fost o mâna de fier, care i-a pus pe picioare toate afacerile.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img