sâmbătă, 20 aprilie, 2024

De ce gem femeile? Ce au descoperit doi cercetatori americani

Distribuie:

Publicat:

De ce gem femeile in timpul amorului: legatura cu orgasmul barbatului si cu manipularea

Fie ca o fac constient sau nu, femeile vocalizeaza in timpul actului intim cu un barbat nu neaparat pentru a-si exterioriza propriile senzatii, ci pentru a ajuta barbatul sa ajunga la orgasm. Stiati ca gemetele de placere scoase de femei in timpului partidei de amor nu exprima in primul rand semnale referitoare la starea de bine a acestora, asa cum s-ar putea crede, ci au legatura cu orgasmul barbatului. Cercetatorii americani Brewer si Colin au dorit sa descopere daca sunetele de placere scoase de femei in timpul actului au legatura directa cu ceea ce simt acestea in timp ce fac dragoste sau cu orgasmul propriu, iar rezultatele i-au surprins.

Oamenii de
 stiinta au denumit gemetele de placere scoase de femei vocalizarecopulatorie, iar studiul a incercat sa stabileasca daca aceste sunete sunt scoase de femei in mod voluntar sau sunt un reflex (atunci cand nu este vorba despre mimarea orgasmului, bineinteles), ori daca sunt o consecinta a orgasmului. Studiul a implicat 71 de femei active, heterosexuale, cu varsta medie de 22 de ani, care au indicat faptul ca ajungeau cel mai des la orgasm in timpul autostimularii si apoi cand erau masturbate de partener. Pe locul trei s-a situat oralul, urmat de actul intim cu penetrare. Interesant a fost ca femeile au raportat ca gemetele apareau cel mai frecvent atunci cand barbatul se apropia de orgasm, nu ele. De cele mai multe ori, exact inainte ca acesta sa ejaculeze sau in acelasi timp cu momentul ejacularii, noteaza Woman‘s Health.

Conform concluziilor cercetatorilor, femeile se pare ca au fost programate biologic sa manipuleze comportamentul intim masculin in avantajul propriu. Mai exact, fie ca o fac constient sau nu, femeile vocalizeaza in timpul partidei de amor cu un barbat nu neaparat pentru a-si exterioriza propriile senzatii, ci pentru a ajuta barbatul sa ajunga la orgasm. Prin urmare, femeile gem si de placere, dar scopul principal este de a ajuta barbatul sa ejaculeze.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img