vineri, 29 martie, 2024

De ce lipsește Andrei Ștefănescu de la Showbiz Report. Ce i s-a întâmplat prezentatorului TV?

Distribuie:

Publicat:

Emisiunea Showbiz Report de pe Antena Stars a început diferit astăzi, fără Andrei Ștefănescu. Din ce motiv a lipsit prezentatorul TV și a lăsat-o pe colega lui, Natalia Mateuț, de una singură. Ce i s-a întâmplat, de fapt.

Andrei Ștefănescu nu a fost prezent astăzi la emisiunea Showbiz Report de pe Antena Stars alături de Natalia Mateuț, lucru observat de fani încă de la începutul ediției. Din ce motiv a lipsit prezentatorul TV.

De ce lipsește Andrei Ștefănescu de la Showbiz Report
La începutul emisiunii, Natalia Mateuț a anunțat că Andrei Ștefănescu nu va fi prezent astăzi la emisiune. Prezentatorul TV este blocat de mai bine de trei ore în aeroportul din Timișoara, iar din această cauză a lăsat-o pe colega lui de una singură.

Andrei Ștefănescu, glumeț ca de fiecare dată, a făcut și o ironie pe baza situației în care se află, spunând că „zăpada este mare”, iar din această cauză are avionul întârziere.

„Am o veste bună și una proastă. O să încep cu aia bună. N-am zburat cu un avion care nu se știe ce se întâmplă cu el. Vestea proastă, e aici. Nu știu dacă se vede, are avionul întârziere trei ore. După cum vedeți e zăpadă mare de tot și e normal să fie întârzieri mari la avioane”, a mărturisit Andrei Ștefănescu, pentru Showbiz Report, pe Antena Stars.

Prezentatorul TV și Liviu Vârciu, prieteni și în viața de zi cu zi
Cu toții știm că Andrei Ștefănescu face o echipă bună cu Liviu Vârciu atunci când vine vorba de emisiuni, reușind să le aducă tot timpul oamenilor zâmbetul pe buze. Ei bine, cei doi nu sunt prieteni doar în spatele micilor ecrane, ci și în viața de zi cu zi.

Deși sunt mereu ocupați, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu nu uită să se mai și întâlnească din când în când, atunci când au ocazia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img