joi, 25 aprilie, 2024

De ce s-au despărțit Bogdan Jianu și Julia Chelaru. Soțul Cătălinei Ponor a avut o căsnicie de 9 ani cu cântăreața

Distribuie:

Publicat:

Bogdan Jianu și Julia Chelaru au decis să meargă pe drumuri separate după o căsnicie de nouă ani. Cântăreața și soțul Cătălinei Ponor locuiau în orașe diferite, motiv pentru care ei au decis să pună punct. Artista a dezvăluit că s-a despărțit de fostul ei soț cu ochii în lacrimi.

Bogdan Jianu și Julia Chelaru au decis să meargă pe drumuri separate după o căsnicie de nouă ani. Cântăreața a dat cărțile pe față și a mărturisit motivul pentru care au decis să pună punct căsniciei.

De ce au divorțat Bogdan Jianu și Julia Chelaru

Julia Chelaru a mărturisit că fostul ei soț a văzut-o la televizor și i-a găsit numărul de telefon, iar mai apoi cei doi s-au întâlnit la un restaurant din Constanța. Cântăreața susținea că Bogdan Jianu a fost cu totul special în acea perioadă, motiv pentru care decis să formeze un cuplu.

Julia Chelaru și Bogdan Jianu au decis să pun să nu divorțeze după nouă ani iar cei doi au mers pe drumuri separate însă despărțirea fost destul de dureroasă. Unul dintre motivele pentru care cei doi au divorțat ar fi distanța deoarece el plecase la Târgoviște pe plan profesional, iar cântăreața rămăsese în București.

Artista a declarat nu se mai regăseau în relație, motiv pentru care au decis să se despartă. Cântăreața și partenerul ei s-au despărțit cu ochii-n lacrimi, iar divorțul a avut loc la notar.

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu formează un cuplu încă din anul 2018, iar cei doi au decis să se căsătorească anul acesta chiar dacă frumoasa gimnastă a fost cerută în căsătorie încă din anul 2020, însă din cauza pandemiei au decis să facă pasul cel mare sâmbată, la Constanța.

Între Cătălina Ponor și Bogdan Jianu este o diferență de 18 ani, însă acest lucru nu a fost o piedică pentru ei, motiv pentru care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img