vineri, 19 aprilie, 2024

De ce te ajuta lamaia sa slabesti: retete

Distribuie:

Publicat:

Retete de slabit cu lamaie! Lamaia este un citric acid. Permite, în special, stimularea sistemului digestiv, digerarea lipidelor și scăderea nivelului de zahăr prezent în sânge.

El a fost recunoscut de mult timp ca un aliat de slăbire. Datorită numeroaselor vitamine și antioxidanți pe care le conține, inclusiv flavonoidele, ajută organismul să elimine toxinele rele, excesul de grăsimi acumulate și să ardă caloriile. De asemenea, stimulează stomacul să producă mai multe sucuri gastrice și, prin urmare, să descompună alimentele mai rapid. Datorită acțiunii sale diuretice naturale, lamaia ajută, de asemenea, la eliminarea toxinelor proaste de către rinichi și tractul urinar.

Prezența pectinei, o fibră solubilă, ajută in lupta cu nevoia de a mânca. Reduce senzația de foame. Și având în vedere că este foarte scăzut în calorii (pentru 100 de grame de pulpă proaspătă, ne oferă mai puțin de 35 de calorii), este foarte recomandat ca însoțire intr-o dietă pentru a slăbi.

Retete de slabit cu lamaie! Cum să profitați de proprietățile de slăbire ale lămâii

Există diferite modalități de a încorpora lamaia în dieta ta. Bea-o toată ziua, ca infuzie înainte de mese.

Ideea nr. 1: bea lămâie pe tot parcursul zilei

Ideea populară că ar fi eficient să bei suc de lămâie pe stomacul gol înainte de a te trezi înainte de micul dejun nu este neapărat adevărată, ph-ul corpului fiind mai acid la trezire. Pentru a echilibra nivelul de ph, este recomandat sucul de lămâie, dar nu există dovezi care să susțină această idee.

O modalitate bună de a ajuta organismul să elimine toxinele este să bei un ceai de lămâie sau infuzie cu o jumătate de oră înainte de fiecare masă.

Sucul de lămâie diluat în apă călduță, băut pe stomacul gol sau nu, este un sfat excelent pentru trezire sau pe tot parcursul zilei pentru a profita de puterile de slăbire ale lămâii; este, de asemenea, plin de vitamine și facilitează eliminarea grăsimilor!

De asemenea, puteți bea suc de lămâie diluat în apă caldă pe cât posibil pentru a crește puterea de drenare.

Retete de slabit cu lamaie! Idea nr. 2

Inlocuiți acidul și sucurile cu limonadă naturală sau suc de lămâie: Limonada, însoțită de miere, se dovedește a fi alternativa perfectă la sifon, deoarece pe lângă faptul că este răcoritoare și gustoasă, ajută organismul să ardă bine grăsimea.

Ideea nr. 3

Alegeți o dietă de slăbire pe bază de lămâie: Adoptarea unei diete cu lămâie vă va ajuta să absorbiți o cantitate mică de calorii, oferind în același timp substanțe nutritive bune pentru corp.

Paradiz studio

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img