vineri, 19 aprilie, 2024

De miercuri, o noua concurenta vine la “Bravo, ai stil! Celebrities”, dupa ce, in editia de sambata, Bianca Rus a fost eliminata din competitie!

Distribuie:

Publicat:

O noua concurenta cu drepturi depline se va alatura celorlalte aspirante la titlul de Cea mai stilata celebritate din Romania, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, dupa ce, in editia de sambata trecuta, Bianca Rus a fost eliminata din competitie.

Emy Alupei este noua concurenta care lupta pentru a-si demostra veleitatile stilistice si intra in cursa pentru a castiga marele premiu.

Emy Alupei este cunoscuta publicului telespectator dupa participarea acesteia in reality show-ul “Survivor Romania”, fiind una dintre cele mai puternice concurente din Tabara Faimosilor. Dupa ce si-a testat limitele fizice si a demonstrat ca este o fire extrem de puternica, ambitioasa si cu o anduranta aparte, pe durata sederii sale in Republica Dominicana, iata ca Emy Alupei vine la “Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a-si demonstra si veleitatile artistice.

Participarea la “Bravo, ai stil! Celebrities” reprezina, pentru ea, o provocare uriasa si, in aceeasi masura, o modalitate de a se exprima prin vestimentatie si a invata trucuri stilistice care sa ii puna in valoare calitatile.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img