vineri, 29 martie, 2024

De unde este indicat să te inspiri cand faci biletul zilei la pariuri

Distribuie:

Publicat:

Biletul zilei este cea mai importantă probă pentru un parior, pentru că în el este pusă toată priceperea în găsirea și analizarea celor mai sigure meciuri. Aproape toate site-urile de pronosticuri chiar au o rubrică numită „Biletul zilei”, o selecție a ponturilor postate de tipsteri în ziua respectivă.

E bine să te bazezi în primul rând pe tine pentru găsirea meciurilor pe care să le incluzi pe bilet. Dimineața te uiți pe oferta sportivă din ziua respectivă, în special pe cea din competițiile pe care le cunoști, alegi câteva selecții care la prima vedere ar avea șanse mari de reușită, apoi le analizezi în profunzime. 

În același timp, este indicat să te inspiri și din ponturile tipsterilor pe care îi urmărești și în care ai încredere. Dacă încă nu ai o listă cu specialiști ale căror sugestii te pot ajuta să ai profit, îți recomand să o faci. Unde îi găsești? De exemplu, pe site-ul comunității pariorilor online din România.

Este vorba despre un site care oferă gratuit toate ponturile. Site-urile de acest gen nu au niciun interes să măsluiască bilanțurile tipsterilor, spre deosebire de cele cu plată. Dacă dai click pe numele fiecărui specialist, apare ce profit/pierderi a avut în ultimele luni. Totul este pe bune. În schimb, tipsterii care cer bani ca să îți spună ce să joci șterg imediat de pe site ponturile necâștigătoare. E logic, de ce ai cumpăra sfaturi de la cineva care a fost pe minus luna trecută?

O altă sursă de inspirație poate reprezentată chiar de site-urile operatorilor de jocuri de noroc. De exemplu, o casă de pariuri online are drept „tipsteri” doi foști mari fotbaliști, Ilie Dumitrescu și Ionel Dănciulescu. Aceștia analizează cele mai importante meciuri și scot în evidență câteva opțiuni de pariere cu probabilitate mare de câștig.

Oricum, înainte de a vedea ce spun tipsterii în care ai încredere, formează-ți o opinie despre meciuri. Dacă ce crezi tu că se va întâmpla coincide cu ce crede tipsterul, înseamnă că acel pariu merită plasat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img