vineri, 29 martie, 2024

Decizia magistraţilor în cazul fostului edil al Piteştiului şi fiicei acestuia. Ce pedeapsă au primit în dosarul autobuzelor

Distribuie:

Publicat:

Fostul edil al Piteştiului Tudor Pendiuc şi fiica acestuia Emanuela Pendiuc au fost condamnaţi, miercuri, 12 februarie, de Tribunalul Bucureşti la opt, respectiv, cinci ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie în dosarul achiziţiei de autobuze.

„Dispune confiscarea specială de la inculpata Pendiuc Emanuela Ema a apartamentului nr. …..situat în …… primit de către inculpatul Pendiuc Tudor cu titlu de mită”, a mai dispus instanţa.

Reamintim că Tribunalul București a finalizat, în data de 23 ianuarie, dosarul de mare corupție al fostului primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, în care acest este judecat pentru infracțiunile luare de mită, abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave și în formă continuată, alături de fiica sa și alte 10 persoane, legat de modalitatea de achiziție a 80 de autobuze.

La ultimul termen de judecată din acest dosar procurorul DNA a cerut condamnarea tuturor celor judecați în dosar pentru toate capetele de acuzare și totodată sporirea pedepselor finale ce rezulta la fiecare dintre cei judecați în parte.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img