miercuri, 24 aprilie, 2024

Declarația șocanta a tatalui juniorului care a pierit la Ivanesti, comuna Padureni :” … I-am spus sa nu plece, altfel anunt politia, pentru ca e periculos, poate lovi o caruta, un om. A spus nu, ca el se duce. Astea au fost ultimele lui cuvinte . “

Distribuie:

Publicat:

Tatăl tânărului care a pierit in evenimentul rutier, soldat cu decesul unui tânăr de 17 ani , asta după ce a condus un autoturism pe un drum de exploatare deși nu avea permis, este îngenunchiat de durere și afirma ca mai bine murea el decât fiul sau :

« Eu i-am spus lui Mihai, cel de la care baiatul meu a cumparat masina asta, ca nu trebuia sa i-o dea, ca trebuia sa vorbeasca si cu mine. Omul a spus ca baiatul a luat-o ca sa o dea la fier vechi. Eu i-am spus lui Mihaita ca nu are nevoie de masina acum, ca nu are permis, sa astepte sa faca 18 ani si apoi il sustin sa faca tot ce vrea. Era un baiat deschis, puternic. Duminica, eu cu nevasta am mers la un vecin. El m-a sunat si a spus ca pleaca pe dealuri cu masina. i-am spus sa nu plece, altfel anunt politia, pentru ca e periculos, poate lovi o caruta, un om. A spus nu, ca el se duce. Asta a fost ultimul lui cuvant. M-am intors acasa si l-am tot sunat. Nu spunea exact unde e. M-am gandit ca poate a mers la prietena lui, in Hurdugi. La un moment dat, amandoi aveau telefoanele inchise. Eu am gandit ca nu vor sa ii mai batem la cap. Dar mama lor a simtit ca s-a intamplat ceva. Nicio clipa nu m-am gandit ca se poate intampla asa o tragedie. Dimineata, eu m-am dus la munca, pe camp. M-a sunat nevasta si m-a anuntat ca Mihai e mort, ca a vorbit cu Paul. M-am cutremurat, l-am sunat ep Paul si l-am intrebat unde e, a spus ca nu stie, ca vede o casa parasita si baloti de paie. Am lasat totul, am plecat acasa plangand. Nu trebuia sa se isi piarda viata! Mai bine muream eu decat baiatul! »,  a declarat plangand parintele celor doi frati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img