joi, 25 aprilie, 2024

Declarațiile făcute de mama Alexandrei Măceşanu, în ziua în care a fost amânată sentința: ”Nu ne încălzeşte

Distribuie:

Publicat:

În cursul zile de ieri ar fi trebuit ca Gheorghe Dincă, presupusul criminal al Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu, să-și afle sentința finală, asta după ce procurorii au cerut pedeapsa maximă în cazul său. Instanţa ar fi trebuit să pronunţe decizia în cazul Caracal, însă a fost amânată. Declarațiile făcute de mama Alexandrei Măceşanu.

Au trecut trei ani de la oribilele fapte care l-ar fi avut ca protagonist pe Gheorghe Dincă, bărbatul care le-ar fi sechestrat, violat și ulterior ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, două adolescente pe care le-a luat la ocazie, cu mașina.

Declarațiile făcute de mama Alexandrei Măceşanu, în ziua în care a fost amânată sentința

Mama Alexandrei Măceşanu, una dintre victime a spus în cadrul unei emisiuni tv că nu o mulţumeşte cu nimic faptul că Gheorghe Dincă va primi 30 de ani de închisoare, atâta timp cât ea nu ştie ce s-a întâmplat cu fiica ei. Femeia are încă o speranță în ceea ce o privește pe fiica ei şi crede că aceasta este în viaţă.

"Aceste fete trăiesc. Dincă nu le-a ucis în curtea lui. Sunt luate, dar nu spune cu adevărat de cine sunt luate fetele acestea. Nu spune adevărul. Ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi în care a răpit-o pe Alexandra. Probabil că o să îi dea pedeapsa maximă, de 30 de ani, dar pe noi nu ne încălzeşte cu nimic această pedeapsă. El poate să putreazească în închisoare, atâta timp cât nu ştim cu adevărat ceea ce s-a întâmplat cu copilul nostru şi ce a făcut cu adevărat cu această fată, unde este şi ce s-a întâmplat cu adevărat", a declarat mama Alexandrei Măceşanu, potrivit antena3.ro.

Gheorghe Dincă, primul interviu din spatele gratiilor

În cursul zilei de ieri, a fost făcut public un interviu cu Gheorghe Dincă, din spatele gratiilor. Presupusul criminal a povestit, pe larg, ce s-a întâmplat în curtea sa, încă din dimineața descinderii întârziate pe care polițiștii și procurorii au făcut-o în locuința sa din Caracal.

"E mult de zis. În dimineaţa când s-a intrat în pod atunci m-au rupt în bătaie 2 ore şi 45 de minute… Dar nu cu bătăi, cu pumni, cu pulane. Am fost dus jos în curte atunci când a intrat în dimineaţa de 26.07.2019. Am fost luat de mascaţi, de trupele mascate din Slatina, şi numai în bocanci, în bombeuri, mi s-au rupt coaste, am coaste rupte în partea stângă în dreptul inimii şi mi s-a spart pieptul, coşul pieptului, cum se zice, sternul, au măsluit radiografii şi au zis că nu am nimic. Toate s-a mers pe măsluire. Toate probele din dosar văzute de oamenii de ştiinţă şi de specialişti duc că nu există probe şi eu nu am săvârşit acele orori. Am două capete de acuzare, sunt acuzat de două omoruri, de două profanări de cadavre, de două traficări de persoane, de două violuri.

Din tot ce s-a întâmplat şi este adevărat este un viol. Pentru că persoana respectivă care i-am plătit a tras de timp. Pe Alexandra. Este adevărat. Pentru că m-a scos din minţi şi nici n-a vrut să restituie banii şi nici să presteze, treaba a degenerat şi atunci am luat-o cu forţa.

Recunosc şi indiferent ce ar fi, asta aşa s-a întâmplat", povestește Gheorghe Dincă în înregistrarea făcută publică de gandul.ro

În prezent, este anchetă la Penitenciarul Craiova după interviul acordat de Gheorghe Dincă. Autorităţile spun că interviul nu a fost acordat, iar acesta a primit un telefon mobil, care a fost introdus în mod ilicit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img