miercuri, 24 aprilie, 2024

Declaratia halucinanta a lui Robert Sfat, fiul lui Brigitte Pastrama! ”Un gandacel era la volan” Scandalul ia amploare!

Distribuie:

Publicat:

Brigitte Pastramă și fiul său, Robert Sfăt,  de 19 ani, sunt în scandal, iar probleme grave dintre cei doi au fost făcute publice luni, 22 iunie, când vedeta și-a reclamat băiatul la poliție. Acuzațiile făcute de Brigitte Pastramă sunt grave: ea susține că fiul ei ar fi agresat-o, i-ar fi vandalizat casa împreună cu niște prieteni  și i-ar fi furat mașina. Totul, spune Brigitte, pe fondul consumului de substanțe interzise.

Ei bine, Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, se apără, spune că nu consumase nimic și că el este victima. Robert Sfăt a spus versiunea lui despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea în care a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a calma spiritele la locuința mamei sale. Robert Sfăt spune că mama lui a fost agresivă, că l-ar fi dat afară din casă în miez de noapte, și mai mult i-ar fi sechestrat în camera doi prieteni.

Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, susține că oamenii legii nu au găsit niciun fel de stupefiante, contrazicând în acest fel ipotezele lansate de mama sa.

Însă, atunci când vine vorba despre acuzația privind furtul mașinii lui Brigitte Pastramă, Robert Sfăt, care nu are carnet de conducere, a venit, într-o emisiune tv, cu explicații halucinante. ”Un gândăcel era la volan. S-a încurcat în picioare și a mers cu frâna de mână trasă”, a povestit Robert Sfăt în respectiva emisiune tv.

sursa:wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img